tirsdag 4. januar 2011

Godt nytt bokår

Nytt år betyr nye bøker og gode leseopplevelser:-)

Her er noen av bøkene som ligger og venter på meg...
Og jeg gleder meg stort!!
I tillegg så er det alltid noen nye som krysser min vei,
enten det er på biblioteket eller om jeg får låne av noen.

Godt nytt bokår til dere alle!


OPPDATERING:
19/1 - 11: Lest ut "Ut og stjæle hester".
30/1 - 11: Lest ut "Hotellet på hjørnet av bitter og søt"

15 kommentarer:

else gunn sa...

Ja nå har du lesestoff:)
Jeg har ordna meg spørsmålrunde inne på bloggen min..

Camilla sa...

Gled deg! Du har til gode noen av de beste bøkene jeg vet om! Skulle inderlig ønske at jeg ikke hadde lest Eat, pray, love enda, eller Hotellet på hjørnet... de var fantastiske! Det blir sikkert godt med lesestoff i den siste, litt tunge ventetiden!

Kos deg!

Camilla sa...

Og Shantaram var spennende! (Kanskje litt for innviklet, lang og detaljert for ammetåka, men!)og Damenes detektivbyrå elsker jeg!

Tonje sa...

Mange gode bøker her. Jeg likte veldig godt havets katedral, mofongo og vindens skygge. Den fjerde regelen har jeg lest, men husker ikke så mye fra den. Akkurat nå leser jeg Hotellet på hjørnet av bitter og søt. Virker lovende så langt :)
Kos deg med bøkene :)
Klem Tonje

Kristins rede sa...

Jeg har akkurat lest ferdig Mofongo og jeg har lest de andre bøkene av samme forfatter. Kjempefine. Har også lest Hotelllet på hjørnet av bitter og søt. Kjempefin den også. Kos deg med bøkene og snart har dere et nytt medlem i familien!

♥ Netta ♥ sa...

Dette kommer helt sikkert til å gjøre ventetiden mye kortere. Jeg har selv bare lest Vindens skygge og syntes den var kjempefin. Jeg vet at flere av de andre også er veldig gode så det er bare å glede seg. Jeg jobber i forlag så det gleder meg å se en skikkelig bokorm :-)

Kos deg med lesingen!

Klem
Netta

i mitt lille rekkehus sa...

Her var mange godbiter!! Har lest noen av disse. Kos deg masse med lesingen:) Jeg har nettopp kjøpt meg boka "Hotellet på hjørnet av bitter og søt" på salg til 99,-. Gleder meg til å ha tid til å sette meg ned å lese...men hver kveld setter jeg meg ned på dataen og jeg "blar og blar" på sider i bloggverdenen;)

FruLisa sa...

Oi litt av en lesehest du - jeg forsøker å komme i gang igjen med lesinga, men det er ikke lett.....

klem

by BeaTell sa...

Hei og GODT NYTT ÅR!

Jeg har vindens skygge liggende på vent :) gleder meg til å lese. Er nettopp ferdig med glassblåseren fra murano. Den var fin! Har du lest den? Ellers blir det ikke kjempemange bøker på meg. Men har funnet ut noe genialt. Jeg kobler bare ipoden min på tivoliradioen min, så hører jeg lydbok mens jeg syr! :) Hvorfor har jeg ikke kommet på det før?? Hihi...

stor klem!!

Barbro sa...

Hei du, og godt nyttår!!
Det var jammen meg litt av en liste med bøker for det nye året!! Kommer du gjennom alle er du bedre enn meg til å prioritere lesing, for å si det sånn ;)
Men flere av de der er i hylla mi og da, klare til å leses...en gang ;)
Du får ta en tur inn på hm home når du har glemt hvor mye du brukte på klær da....når man begynner på ny handlekurv er jo forrige totalsum glemt ;)
Nattaklem fra Barbro

HildeM - Lykkelig med liten sa...

Marian Keyes boka leste jeg i fjor! Liker alle bøkene hennes kjempegodt, så den kommer du til å kose deg med!

Ha en fin dag!

Klem

Renate sa...

Så mange kjekke bøker! Gøy å oppdage en til som blogger om bøker :)
Jeg har lest Mofongo, og likte den veldig godt - gled deg! Holder på med "hotellet på hjørnet..." nå.
Godt nytt leseår! Håper for min egen del at jeg får lest MASSE :)
Klem

Mette sa...

Ja, her var det mye a se frem til. Noen har jeg lest og andre tar jeg med pa listen over boker jeg gjerne VIL lese en dag!

Visste du forresten at Alexader McCall-Smith ogsa har 3 andre serier som er ENDA BEDRE enn den du holder pa med...? ;-) Bare elsker stilen hans!

ha en fin onsdag!
klem mette

Janet sa...

Her var det litt å ta tak i ja. Mye spennende. Jeg selv får alt for lite tid til å lese, men elsker det. Så håper å få satt av mer tid i år. Holder nå på med Ivar Nimme. som jeg fikk til jul. Artig.

Trine sa...

Dere har gjort mange fine ting. Og tenk på hvor spesielt 2011 blir - med lita jente i huset :)