mandag 1. juni 2009

Pinsen

Vi tilbragte hele pinsehelgen på hytta, i det S T R Å L E N D E været. Har dere sett på maken, a??:) Nå er jeg supertrøtt, etter all den friske sjølufta og sola. Setter inn noen bilder fra helga, håper alle hadde en like bra pinse som meg:-)


Farfar & småtten kaster stein. En av yndlingsgeskjeftene hans. (småtten altså, ikke farfar:)


På søndagsmorgen var mannen & pusset på den andre båten, så da gikk jeg & lillemann tur rundt hytta og bort mot slippen, der båten ligger. Er så fantastisk flott der ute, fredelig og rolig og med fuglekvitter i bakgrunnen...Borte på slippen fant vi en S T O R "greie". Småtten trodde det var en huske og lekte ivrig med den:)


Her er mannen min. Er han ikke flink?!?!?! Gleder oss til denne er på vannet. Er så fantastisk å være på sjøen, håper småtten blir like glad i det som oss!!


Utover dagen, når mannen var ferdig med båtpuss, tok vi den lille båten og putret utover. Nydelig vær og med ett mål for øyet; IS. Lillemann hoppet og spratt og gledet seg.

OOOOJJJJ, dette var spennende! Glade rop og masse babling da han sto og tittet ned i vannet og ut på andre båter.


Hang båten vår etter denne og slang minstemann og oss selv oppi. (er en kamerat av oss assa:) Småtten syns det var superspennende med SÅ stort ratt og en SÅ stor båt!


Her er mannen og lillemann på vei opp fra brygga.

Hytta vår:)


Istedenfor det vanlige (kjedelige) kveldsbadet, så badet småtten sammen med mamma i boblebadet. Det elsker han og sier "bade-bade-bade" hele tiden:-)


Og da det var så varmt, så badet vi enda litt mer i det lille bassenget:-)


Etter at småtten var lagt og svigers satt barnevakt, dro vi søndag kveld bort til noen venner i en seilbåt rett over sundet. VI var 10 stk og hadde en superkos kveld. Vin, skravling, solnedgang og sommer. Kan man bedre ha det????


Vi prøvde å ta et bilde av oss selv i solnedgangen. Er vi ikke pene?!?!? hihi...

1 kommentar:

Line! sa...

Det så helt herlig ut på hytta deres!
Og virket en smule bedre å tilbringe dagene ute i det fine været, enn inne å male! ;)
Flotte bilder.