tirsdag 16. juni 2009

Hjemmedag

Når vi nå måtte være hjemme idag, så koste vi oss iallefall sammen:)!! Vi spiste masse gode bær og lagde oss smoothie. Mmmm. Småtten syns det er best å spise smoothie'en med skje, så det blir L I T T sølete kan du si... Men det er ikke noe problem, viktigste er jo at han får i seg væske.

Ellers kjøpte vi denne DVD'en igår, egentlig tenkt til flyturen på mandag, men siden han var syk, så ble det gave idag isteden:) Så idag har vi sett på BILER til den store gullmedalje! Han ser ikke så lenge av gangen, men med en gang det er billyder, så kommer han LØPENDE! Jeg syns filmen er dødsmorsom og ler så jeg skratter innimellom. Da ler også småtten, selvom han ikke helt vet hvorfor:)

Er det dette som er en 'bad hair day' ??? :-)


Vi tok vogna og gikk en tur i butikken og på lekeplassen borti her. Det var fantastisk temperatur ute og småtten storkoste seg i huska og sklia! Is måtte også til, og nå var det 'Istid-isen' som ble satt til livs.Pappa kom en tur på ettermiddagen, så da spiste vi kylling og ruslet en tur oppi marka her. På bildet her ser dere det som var en dam for kort tid siden, ikke er det lenger nå. Og vi som hadde med mat til endene og greier... Heldigvis var det en gravemaskin der, og da var dagen reddet allikevel;-)


Nå krysser vi fingrene for at feberen er borte imorra, så han kan dra i barnehagen. Er jo den siste uka hans der på 5-6 uker, så hadde vært kost om han kunne vært der... *KRYSSE-KRYSSE*

2 kommentarer:

Stine sa...

hihi, vi holdt på å gå tur til stordammen her om dagen vi også... tok gamlebyen isteden... sikkert derfor det er så mye ender der nå!! Så ikke før lenge etter at du ringte ista jeg... N er ikke i storform akkurat, ikke feber nå, men hoster som bare det, så var nok like greit at han ikke fikk muligheten til å smitte din! For nå må dere holde dere friske til ferien!! klem klem

Meg sa...

Heh... Han hoter som bare det:( Så vi får bare krysse fingrene for at hosten forsvinner i varmen... Ja, fikk sjokk når hele dammen var borte kan du si:-)