søndag 7. juni 2009

Feiring av papirbryllupsdag

Vi fikk heldigvis sovet lenge idag, for vi var i 30-årslag igår kveld, og vi våknet opp med dundrende hodepine begge 2... Heldigvis kom ikke pappa med småtten før i 13tiden og da var formen litt bedre.


Vi dro iallefall ut på hytta og satt fra oss småtten der. (Hos svigers) Så tok vi båten og dro til en fiskerestaurant rett bortenfor hytta som har FANTASTISK mat!!! Fikk oss et koselig lite bord ute og solen skinte og livet smilte:-)

Jeg bestilte fiskesuppa der, den er helt fantastisk god! Og i tillegg var det forretten vår i bryllupet, så det ble litt mimring også:-) NYDELIG!


Mannen tok steinbitfilet og den smakte også fortreffelig. Hadde det ikke vært for at vi var noget slitne, så hadde det blitt dessert også...


Vi tok heller 'desserten' da vi kom hjem - det siste stykket av bryllupskaka vår fra i fjor. Den ser litt maltraktert ut her, men det er fordi det var et bilde av oss på akkurat denne biten og den satt selvfølgelig fast i lokket:( Men godt smakte det! Var litt nervøs for at den smakte UGH, men det gjorde den altså ikke. (Heligvis;)
Vi har hatt et flott år som nygifte. Det har gått litt opp og ned, men det er mest fordi småtten har vært syk i lengre perioder og lite søvn = krangling. Det har vært mye turbulens på jobben til mannen det siste året og jeg syns det har vært tøft å jobbe samtidig som jeg har omtrent alt ansvar for småtten...

Heldigvis klarer vi å prate om ting og vi er aldri sure lenge. Så jeg vil summere opp det første året som flott, lærerikt & tøft i perioder.

Lenge leve kjærligheten!:)

Ingen kommentarer: