fredag 12. juni 2009

Gatefest

Idag var det klart for den årlige sommerfesten i gata, der alle tar med seg stoler & bord & grillmat & drikke & det er HAUGER av barn. De leier inn en hoppeborg til barna og de eldste passer de små. Dette passet meget godt for oss, mente vi på :-)
Dette var 9 året på rad og alle de andre årene har det vært SLIKT vær:

I år ble det imidlertid SLIKT vær:

Fest ble det uansett og hoppeborgen sto klar kl 18.00. Akkurat da ble det opphold i noen timer, så både barn og voksne koste seg. Jeg skal ikke påstå at det var så varmt, (og akkurat nå har jeg ganske vondt i halsen merker jeg...) men koselig var det. Bli kjent med noen flere naboer og alle har jo barn, så det er ganske sosialt. Hun sure dama borti veien her gadd jeg ikke snakke med, men ellers var det utrolig mange kose mennesker.Lillemann ble dullet med av de større jentene og digget det;-) (Og jeg fikk litt fri, joho)Ellers er nabojenta blitt litt bestevenninne om dagen (lillemann vil kose henne hele tiden, mens hun løper avgårde og roper "nei nei nei") og her sykler de sammen;-)
Han er litt avhengig av å kaste sten ned i kommen, og så plutselig til sin store overraskelse at sutten hans lå nedi der. "mamma, sutta, der". Det kom jo som et sjokk, ettersom han kastet den nedi der forrige uke...Denne helgen var lagt opp på hytta, men med dette været gidder vi nok ikke dra ut:-( Synd, for vi har bare neste helg igjen før vi reiser på ferie, og vi elsker å være på hytta om det er bra vær!! Men, men, vi satser på at været kommer neste helg, ellers så kan det bare holde seg borte. Vi drar til Spania om 1 1/2 uke uansett, så vi får nok sol, sommer og sand der nede!!! God helg allihopa!

Ingen kommentarer: