søndag 21. juni 2009

Skumle hester en tidlig morgen

Denne helga ble tilbragt på hytta i det flotte været. Vi dro hjem litt tidlig på søndag for å rydde og & pakke...

Lørdag formiddag var småtten nede ved vannet omtrent hele tiden. Han skulle kaste småstein (og helst de store som han ikke klarer å løfte da, hihi) og gikk rett ut i vannet. Han skulle nok hatt VADE-støvler og ikke vanlige gummistøvler:-)

Etter han hadde sovet litt, så dro vi ut i båten igjen og dro på tokt for å finne is. Han fikk en lollipop, men siden pappa kjøpte Vaffel-krone is, så var den mer interessant. Derfor overtok han den;-)

Lørdag kveld brygget det opp til skikkelig uvær... Det kom aldri helt til oss, men er facinerende å stå å se på! Bildet klarer ikke gjengi hvor UTROLIG mørk himmelen egentlig var...

Søndag fant småtten ut at han skulle stå opp før 0600. Vi var ikke over evne begeistret for det, men alternativet er at han hyler & skriker og vekker farmor & farfar, så vi måtte bare pent hoppe i tøyet. Ut bar det, og vi ruslet tur i nesten 2 timer. Var tilbake mellom 08 og 0830, og da var det tid for frokost! På veien møtte vi hester, han turte å klappe dem, men var LITT engstelig!


Ikke så ille å gå tur i dette været altså... Men kunne godt vært en time senere merker jeg.

Han skal helst trille vogna selv:-)
Morfar kom syklende ned på ettermiddagen etter vi hadde kommet hjem. Mens pappa klippet gresset og pakket kofferten, så ruslet småtten, jeg og morfar på lekeplassen borti her. Det er STOR stas & ake på sklia, huske og ta dumphuska;-)


Nå skal jeg pakke det siste, slappe av med bena høyt & legge meg tidlig. Krysser fingrene for at han sover LITT lengre imorra...

2 kommentarer:

Line! sa...

Ser ut som dere har hatt en flott tur! Og godt å se vi er flere som har morgenfugler i hus ;)
Selvom det ikke føles såååå godt når klokken viser 05 ettellerannet om morningen..

Meg sa...

Heh... nei, bare den er over 07, så er det lissom greit syns jeg. Men når den viser 0545, så blir man litt små-amper...