fredag 5. juni 2009

Fredag

Idag hadde jeg småtten hjemme fra barnehagen, fordi han har vært så forkjøla de siste dagene. Siden jeg har fri føler jeg litt på å levere ham i barnehagen hvis han er i dårlig form...
Og inne har han jo IKKE lyst å være, så vi satt oss i bilen og dro på harrytur til det nye Nordby senteret. Det hadde blitt utrolig flott!! Med masse åpne arealer og masse nye butikker. Flere spisesteder og digert. Dit blir det nok noen turer ja. (vi er der ganske ofte allikvel vi assa, er jo heldige som har kort vei.) Nå sparer man jo endel på krona og endel mat er billigere i seg selv. Særlig barnemat. Minsten er veldig glad i sånne fruktbegre, og de får man ganske rimelig der. Så da fikk vi fylt opp skapet og frysern.
Da vi kom hjem skulle vi få besøk av kompisen hans, så vi lagde Madagascargryte og stekte kjøttdeig.

Lillemann tok virkelig komandoen og kommanderte mamma rundt. HAN skulle ha ansvar for kjøttdeigen, mens mamma måtte røre i gryta. (Dere ser han tar oppgaven veldig alvorlig:)


Her har endelig kompisen kommet på besøk. Det er bare 9 dagers forskjell på dem og om noen uker skal vi dra til Spania sammen. Det blir nok stas;-)


Før drev han lille min bare & slo og dyttet til alle vennene sine, mens nå skal han bare nusse dem på kinnet. Det faller ikke i like god jord hos alle:-)


Ingen kommentarer: