onsdag 30. september 2009

Marked + stranda

Idag var det klart for marked like borti her, og fangsten ble 2 klokker og et par solbriller. Tilsammen 35 Euro. Ikke gæærnt:-) Svigermor fant en pakke med 12 småbiler til småtten og han var strålende fornøyd;-)


Mens jeg og svigermor var på marked, fro småtten, mannen og svigerfar ned på en lekeplass. Her ble det inntatt is og lekt med motorsykkelen;-)


Været var upåklagelig, så vi dro på stranda etter markedet. Flott også idag. Var endel bølger, så småtten var litt redd, men pappa holdt ham, så da gikk det greit:-)





Etter endt strandøkt dro vi innom bassenget ved leiligheten. Det var ganske kaldt vann, så vi orket ikke så lenge...
Ikveld ble det taco på verandaen her, og imorra kveld blir det muligens litt shopping på meg og mannen. JOHO;-)

tirsdag 29. september 2009

Cabopino

Heter stranda vår idag:-)
Det var nok en gang strandvær (heldigvis), og i dag var naboene på 10 og 13 år med. De er barnebarna til et vennepar av svigers, og onkelen deres er bestekompisen til mannen. (Og fadder til småtten) De har leilighet vegg i vegg med oss i Spania, og de er kjærkommen hjelp på stranda. De storkoser seg med småtten og han digger å leke med dem!!! Han nektet PLENT å sove på stranda i dag, men siden han ble underholdt av disse to flotte barna, så gikk det greit helt nå til kl. 20!! Lykke!
Nå er mannen borte på den italienske restauranten som hører til leilighetskomplekset og henter takeaway til oss. Pizza og pasta. NAM NAM. Jeg digger maten der borte og den er ikke dyr heller. Så nå i kveld blir det middag på verandaen med rosévin og italiensk. Har jeg nevnt at temperaturen er 23 grader;-) Kan man ha det bedre???
Ha en strålende tirsdagskveld alle sammen!!!








mandag 28. september 2009

Vår flotte mandag

Endelig var det litt strandvær:-)



Far og sønn koser seg med graving;-)

Småtten's fotspor:-)
Småtten overfaller mamma:-)

Middag ble inntatt på McDonalds:-) Her var det lekeland og småtten storkoste seg!




Så var vi innom kjøpesenteret "vårt" og der fant vi en spillehall med masse biler og fly og ting man kan kjøre:-)
Gleder oss til imorra, håper på sol! Og nå har vi fått svigers ned, så da kan det hende det blir litt barnevakt og hente også:-)

I går kveld

I går kveld dro vi opp til Mijas (uttales Misjas), en hvit landsby oppi fjellene her. Fantastisk flott der oppe!
Det første småtten gjorde var å løpe etter duene:-)
Utsikt fra Mijas.
Vi fant en lekeplass der oppe også, småtten koste seg:-)
Pappa var også med & lekte :-)
Et av utkiksplatåene.
Hele den lykkelige familie<3


søndag 27. september 2009

Bilder dag 1

Joho - det gikk!!! (Å laste opp bildene mener jeg:)


Her er iallefall en glad pjokk, på vei ned til butikken for å handle ferske baguetter på morgenen. Humøret var på topp tross regnet:-)


For å få dagen til å gå i regnet, dro vi til Benalmadena (30 min unna) og dro på akvaruimet der. Kjempefint! Men småtten hadde ikke helt tålmodighet til å studere fiskene lenge, så han jogget gjennom på ca 30 minutter...





Havnen i Benalmadena.

En stolt liten pjokk som klarer å telle til TIIIIII! (Tror han selv da. Han hopper glatt over 1 og 3, men det bryr vi oss ikke så mye om:-)