mandag 14. september 2009

Badeland + valg

Vi har nå sluttet på babysvømming og tar heller turen til Badeland en gang i uka sammen med et vennepar og deres gutt. Gutta er nemlig bestiser og koser seg sammen i vannet:-) Supergøy!
Her er noen bilder fra dagens økt:
Ehhh... Pappa holdt småtten NOE høyt, hehe...
Småtten gir kameraten en skikkelig "musht" på øret;-)
Vi hadde det virkelig gøy idag! Nå har han gått på babysvømming i 2 år, og vi har jo lært endel der. Men det kostet 1450,- for 10 ganger, og nå på vinteren har småtten vært mye forkjøla og vært borte ca halvparten av gangene. Da føler vi at det er så bortkastede penger, og vi er jo bare i vannet i en halv time. Dvs at det koster 145,- pr gang på babysvømming, mens vi kan bade alle 3 for 180,- på Badeland. Det vil jo bli billigere i lengden, for han vil sikkert være mye syk nå i vinter også (krysser selvfølgelig fingrene for at han holder seg frisk, men noen ordentlige forkjølelser må vi nok regne med...), og da kan vi heller dra opp og bade når han er frisk og være der i 1 1/2 time!

Ellers så er det jo V A L G idag!!! Håper dere har brukt stemmeretten deres, er jo viktig med alle stemmer folk gir! Jeg og mannen var på skolen her nede & stemte igår. Småtten var også med, og la oppi stemmeseddelen til mannen og meg:-)
Sier ikke akkurat hva jeg har stemt, men nå syns jeg at det er på tide med et skifte i regjeringen. Jeg tror selvfølgelig ikke at en blå regjering kan klare å gjøre undere, men kanskje de kan få inn noen nye ting??? Det er jo iallefall verdt et forsøk;-)

Hva syns dere???

5 kommentarer:

Guttemamma sa...

He he...godt valg!!
Rød hilsen:-)

Kathleen sa...

Badeland hørtes gøy ut! Blir nok en stund før vi tar turen dit :)

I år har jeg stemt annerledes, jeg har stemt med tanke på Norge og andre og ikke mine egne ønsker! :)

Hva jeg har stemt, er hemmelig!

God Natt

Meg sa...

Så bra at folk har stemt:-) Bortsett fra at det vil fortsette som det alltid har gjort nå da. Men man må jo bare bøye seg for flertallet!

Kathleen: Er nok ikke vits å ta de med dit så små, også er det greit å gå på babysvømming en stund først, så lærer man endel grunnleggende som man kan bruke videre:-)

www.sessanochprinsessan.com☆ sa...

Nu blev jag nesten glad att se en som tycker det hade varit flott med regerings skifte ;D
Tyvärr måtte vi ju bli skuffede.....
Men klarar inte de röd grönna att levere så ligger dom nok tynt an till 2013 *mohahaha*

Väldigt fin blogg du hade föresten.

//Sessan

Størstepia sa...

Hihi, ja, det hadde vært på tide med et regjeringsskifte, men dessverre ble det ikke nå. Vi får komme sterkere tilbake om 4 år;-)
Takker og bukker:-)