tirsdag 15. september 2009

Flotte tirsdagen vår

Idag var det et alldeles S T R Å L E N D E vær, så jeg og småtten tok oss en tur ned i lekeparken i byen (igjen, hehe:)! Siden mannen jobbet sent, gikk vi innom & overraskelsesbesøkte ham også:-)
Legger ved noen bilder fra lekeparken, bilder sier vel mer enn 1000 ord??? Bare se så morsomt han har det!!!
Hvordan har deres tirsdag vært???


6 kommentarer:

Line! sa...

Herlig! =)
Bilder sier mer enn 1000 ord ja, og det smilet er ikke til å ta feil av ;)

Størstepia sa...

Hihi, nei, han digger å leke og hoppe og sprette og være bajas:-)

monja sa...

hehe, herlige bilder, ser at han koser seg, nydelig:) min tirsdag har vært et helt flotters, vært sammen med min kjære venninner...da kan det ikke bli annet en herlig lykke da:) Måtte le av strømpeinnlegget ditt, hehe, frysepinne....;)jeg er omvendt, skulle nesten tro jeg var i overgangsalderen ,hehe...klemmer fra monja

Størstepia sa...

Så flott at din tirsdag også har vært bra:-)
Ja, jeg er nok en frysepinne. I tillegg er jeg veeeeeldig redd for å fryse, hehe, så jeg kler heller på meg altfor mye;-)

Stine sa...

verdens beste lekeplass det der ja! Fått vært der noen ganger vår lille mann også... og blir nok flere! Neste gang får vi håpe det passer for lack lack å være med også! Vi koste oss på hvaler vi da... tittet på fiskebåtene som kom inn med fangst! Moro

Størstepia sa...

Ja, neste gang kan vi jo dra sammen dit:-) Det ble iallefall spurt etter Lakkalakk opptil flere ganger den ettermiddagen, så det er tydelig at han liker å være sammen med ham:-)