tirsdag 29. september 2009

Cabopino

Heter stranda vår idag:-)
Det var nok en gang strandvær (heldigvis), og i dag var naboene på 10 og 13 år med. De er barnebarna til et vennepar av svigers, og onkelen deres er bestekompisen til mannen. (Og fadder til småtten) De har leilighet vegg i vegg med oss i Spania, og de er kjærkommen hjelp på stranda. De storkoser seg med småtten og han digger å leke med dem!!! Han nektet PLENT å sove på stranda i dag, men siden han ble underholdt av disse to flotte barna, så gikk det greit helt nå til kl. 20!! Lykke!
Nå er mannen borte på den italienske restauranten som hører til leilighetskomplekset og henter takeaway til oss. Pizza og pasta. NAM NAM. Jeg digger maten der borte og den er ikke dyr heller. Så nå i kveld blir det middag på verandaen med rosévin og italiensk. Har jeg nevnt at temperaturen er 23 grader;-) Kan man ha det bedre???
Ha en strålende tirsdagskveld alle sammen!!!
4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.
Hyggelig å lese det du skriver, likeledes å se de flotte bildene du har tatt av småtten og dere. Ha en fortsatt fin ferie.
Hilsen fra oss på høstferie på Helgeland, H og R

Størstepia sa...

Takk;-) Håper dere koser dere masse, tross regn og kulde! Gleder oss til å se bilder!

Stine sa...

Ser helt nydelig ut i varmen!! Skulle gjerne vært der alstå!! Men med vannkopper på lillemann her... så passer det nok best å være hjemme ja! Blir en liten høstferie på hytta til helgen forhåpentligvis! Is på ruta her i dag tidlig! Brrrr! Så nå kan du trygt ta frem strømpebuksene når du kommer hjem! :) Nyt!

Størstepia sa...

Hihi, vi nyter! Blitt litt forkjøla da, så jeg er litt slækk, men med mye hjelp med småtten her - så går det bra:-)
Kos dere på hytta i helga!!