lørdag 5. september 2009

Bursdag og sykkeltur

Idag var det duket for enda en bursdag, og idag var det dattra til ei venninne av meg som feiret 2 årsdagen sin. Det var 6 2-åringer der, og det var superkoselig:-)
Her ser dere bursdagsbarnet:
Småtten min var egentlig mest opptatt av spisebrikken til bursdagsbarnet som hadde dyrene på gården printet på seg:-)
I tillegg fikk han for seg at han skulle drikke champagnebrus av skje. Etter at alle de andre hadde gått fra bordet. Derfor satt han i 10 minutter helt for seg selv og koste seg med brus, hehe...
Venninna mi hadde laget gele-snegler. De var kjempegode:-)
Hun hadde bestilt bursdags-Drømmehagen-kake, som var RÅGOD!!! Det var sjokoladekake med melkesjokoladefyll inni, og det smakte himmelsk! Småtten kastet i seg et stort stykke, men ble litt sur for at han ikke fikk spise MakkaPakka figuren:-)

Da vi kom hjem fant vi ut at vi skulle ta en sykkeltur. Småtten digger å sitte bakpå og det er jo så deilig å komme seg ut & få litt frisk luft!
Fikk også kjøpt meg disse flotte bollene! Har 2 fra før i svart/hvitt, men da jeg så denne fargen på disse bollene MÅTTE jeg bare ha de:-) Imorgen kveld det nesten bli chips & dip som søndagskveldsnacks:-)
Til uka skal jeg ha jentekveld, så da lagde jeg ferdig sjokoladefondant og frøs ned. Også spiste vi en hver ikveld da (jeg & mannen:), mmm...
Småtten fikk sen-bursdagsgave av hun vi var i bursdag til idag, siden de ikke kunne komme i bursdagsselskapet hans... Denne gitaren falt i smak og han bar rundt på den hele kvelden:-)
Pizza var kveldsmaten vår idag, kjøpte sånn ferdig bunn i butikken og hadde på: kylling, skinke, trønderfår (det er himmelsk godt på pizza, prøv det!!) og barbecuesaus. Nam, nam.
Det er nydelig med en slække-lørdagskveld. Vi har sett litt på landskampen, men blir ikke spsielt imponert over det norske laget...
Ha en flott lørdagskveld videre!!!

10 kommentarer:

Line! sa...

Utrolig fine skåler du hadde kjøpt. =)
Den Drømmehagen kaken burde jeg få tak i til Lucas sin 1 års dag. Han elsker Drømmehagen allerede! Skal tidlig krøkes ;)

Meg sa...

Ja ikke sant;-) Det var så nydelig farge på dem!
Kanskje du skulle bake sånn kake?!:)

Line! sa...

haha! Morsom eller?! ;P

Meg sa...

Jepp, jeg syns egentlig jeg var ganske morsom der jeg:-)

Tina sa...

Fin blogg du har!
Hva var di sneglene lagd av?

Meg sa...

Takk! Her er den siden hun fikk inspirasjon fra. Hun fikk de ikke til akkurat som hun hadde tenkt, men dette er iallefall sånn de skulle ha vært:-)

http://www.freiahjemmekonditori.no/freiahjemmekonditori/page?siteid=freiahjemmekonditori-prd&locale=nono1&PagecRef=712

Linn sa...

den pizzaen såg god ut gitt:)steker du kylling kjøttet først eller?

Meg sa...

Hei Linn. Ja, vi steker kjøttet først, men på svak varme sånn at det holder seg mørt. Er jo lurt at kyllingkjøttet er gjennomstekt.
Og pizzaen smakte fortreffelig;-)

Linda S sa...

Så mange fine, koselige og fristende bilder :)

Størstepia sa...

Takk! Det var en virkelig mat-lørdag det der:-)