onsdag 2. september 2009

Vi har forresten fått oss 2 nye kameraer den siste måneden:-)
Vi er nemlig STORFORBRUKERE av kameraer og tar SYKT mange bilder.I tillegg er vi ekstreme til å glemme igjen kameraer, miste dem, ødelegge dem og rett & slett bruke dem opp. Ja, dere leste riktig. Vi tar så mange bilder at enkelte av kameraene våre rett & slett har resignert.
I Spania ble vi frastjålet undervannskameraet vårt, det var et Olympus, så nå ville vi prøve Canon undervannskamera. Dette falt vi litt for, litt pga fargen og fordi det fikk bra i en test om bildekvalitet.
I tillegg hadde vi et Ixus 65, som det var på tide å bytte ut. Valget falt på et nytt Ixuskamera, denne gangen et turkist Ixus 95. Fikk det idag, så nå gleder jeg meg til å teste det ut:-)

4 kommentarer:

Line! sa...

Å for ett fint kamera! =)

Meg sa...

Hihi, ja, vi syns begge er kule vi:-)
Nå gjenstår det bare å se om de funker sånn nogenlunde bra!:-)

Linda S sa...

SÅ kjekt med nye kamera!! Eg ønsker meg eit nytt kompaktkamera. Er jo berre eit år sia eg kjøpte meg eit stilig og veldig "slimt" kamera- fallt fullstendig for den kvite og slanke kameraet. Men er ikkje heilt fornøgd med bildene, så vi får sjå kor lenge eg klarer å vente før eg berre måå bytte det ut :)

Størstepia sa...

Vi er iallefall veldig fornøyd med Canon Ixus, tror dette er det 4. av dem vi har. Syns det blir flotte bilder! Og i tillegg koster de jo ikke så altfor mye lengre heller! Dette Ixuskameraet koster ca 1700,- tror jeg. (Elkjøp)