tirsdag 22. september 2009

Drømme, drømme...

Førstkommende lørdag reiser vi til Spania igjen. Det har blitt et aldri så lite ritual hver høstferie. Dette er 4. høstferien på rad vi reiser, og dette er min redning for å komme gjennom resten av høstsemesteret... Det første halvåret av et skoleår er alltid tøffest, for det er kartleggingsprøver, leseprøver, elevsamtaler, foreldresamtaler, foreldremøter og imorra har vi det årlige loppemarkedet på skolen. Vi samler nemlig inn penger til en skole i Zimbabwe, og dette er 3 gang jeg er med. Er supergøy og superhektisk. Vi har også cafe og andre ting for å samle inn mest mulig penger. En representant fra skolen reiser ned og leverer pengene egenhendig, for å være sikre på at ikke noe blir borte på veien! Vi har til nå nesten pusset opp en hel skole, bygget flere nye bygg, en ny do, ordnet et bibliotek for dem og finansiert materialer til pulter/stoler. Det er fantastisk givende å kunne være med på noe sånt, og jeg har alltid masse lopper jeg gir, og håper de innbringer noe penger, som kan være med å hjelpe. Jeg skal stå på cafe imorra, men skal snike meg ned & ta noen bilder av loppemarkedet og legge ut her imorra/torsdag. Gleder meg! (Gruer meg litt og da, for det er en ganske slitsom dag, når foreldre, besteforeldre, familie av elevene og andre tilfeldige skal ha kaker og kaffe og pølser og stresser de stakkars barna som er med å selger, og jeg må passe på at elvene gir tilbake riktig veksel, at det er kopper, mer kaffe igjen, servietter osv. Hehe. Og vi har vanlig dag først... Så dvs at jeg jobber fra 08 - 20. Vi får fri en dag for dette altså, heldigvis:-)


Men, tilbake til Spania, bare 4 dager til, JOHO!!! Legger med noen bilder fra høstferien i fjor... Er så rart å se småtten, han er jo så liten der!!!

Gleder meg til å handle på yndlingsbutikken min;


Sjekk en konsentrert Størstepia, hihi, visste ikke at jeg så så alvorlig og sinna ut når jeg VIRKELIG konsa:-) ("passer den buksa til den toppen mon tro???")

Denne desserten fant vi på en amerikansk restaurant (Jack's) i Puerto Banus, fantastisk god! Det er nok stor sjans for at en slik havner nedi magen på meg i år også:-)

Mest av alt gleder jeg meg til å våkne opp til dette, nydelig utsikt, sol og varme! NYT!!!

Ha en flott kveld, nå er det CSI Miami!!!


4 kommentarer:

Line! sa...

Ååå nå ble jeg misunnelig altså!! Du/dere er heldige. Litt varme og sol gjør ikke noe nå som høstkulden kommer snikende på oss!!
Du får glede oss andre med bilder fra varmen da =)

Størstepia sa...

Hihi, jeg skal legge ut bilder vettu:-) Skal prøve å hacke meg inn på et nettverk i nærheten av leiligheten, hihi...

monja sa...

Så deilig det så ut, og god tur, selv reiser jeg til Praha på søndag,og gleder meg til det, for der har jeg ladri vært,men kan jeg spørre, hvordan kake var det på bildet...en slags sjokoladekake???;)den så innmari god ut:)klem

Størstepia sa...

Ja, er fantastisk der:-)
Praha er også en veldig fin by;-) Billig drikke og mat og flotte severdigheter. Kjempegod tur til deg også!!!
Det var en amerikansk Mudcake tror jeg:-) NAM..