søndag 13. september 2009

Vår fredag og lørdag

Fredag ettermiddag tok mannen med småtten på golfbanen for å slå noen slag. Det var nok mest for moro, for etter noen få slag så han en gravemaskin som sto ved siden av driving ranch'en, og da var den mye mer interessant. Men de var borte ganske lenge, så de hadde det nok gøy;-) (Og mor fikk vasket og lagt sammen litt tøy + ryddet etter en travel uke. Det ble satt meget høy pris på for en litt stressa og sliten lærer/mamma:-)
Lørdag morgen startet med sovesveis, det så ut som han hadde sovet godt:-)
Så kastet vi oss på sykkelen og syklet til byen for å gjøre noen ærender.
Mens mor handlet litt, satt småtten og pappa ute og så på busser, biler og lastebiler. Bolle fikk han også av faren sin;-)
Innkjøp av nye vinterstøvler og småtten insisterte på å bære posen selv. I hele 10 meter. Da satt han den pent fra seg, for da orket han ikke bære den mer, hehe...
På ettermiddagen kom bestevenninna mi på besøk (hun bor i Oslo) og mens mannen tok med samboern hennes på fotballkamp, dro vi og kjøpte is på McDonalds og lekte i den flotte lekeparken nedi byen.
Vi hadde en superkoselig lørdagskveld med fajitas og godis + is til dessert. Mannen og samboern til venninna mi tømte 1 flaske rødvin og 2 flasker rosévin og ble i meget godt humør begge to, hihi:-) Håper vi får en slik kveld snart igjen snuppa mi!!! :-)


2 kommentarer:

Mona sa...

ser ut som dere hadde en super helg:)jeg har vært super treg m blogging den siste tiden jeg..og kamera mitt streiker om dagen:(usja..men kommer sterkere tilbake..er innom bloggen din hver dag da..digger den:)

Meg sa...

Så kjipt med kameraet da... Er jo så morsomt å følge de innimellom og knipse noen blinkskudd;-)
Du får komme sterkere tilbake:-)
Takker og bukker!!!