søndag 13. september 2009

Vår fantastiske søndag i Tigerstaden

Søndag morgen dro vi inn til Oslo og parkerte på Oslo S. Derfra ruslet vi bort til Operaen og gikk opp på taket.
Det var flott der!!!

Etter Operaen gikk vi ned på Jernbanetorget og tok t-banen opp til Majorstua. Siden småtten ikke har kjørt tog før, så var dette stor stas! Han hvinte av glede da toget kom inn på perrongen, men da vi hadde kjørt noen minutter var det plutselig litt skummelt allikevel. Da sa han bare "ikke meje toj" og gikk mot utgangen. Vi fikk avledet ham og det var igjen ganske så morsomt.
Da vi kom til Majorstua ruslet vi ned til Frognerparken og Frognerborgen. Vi hadde med mat og drikke, så vi satt oss ned og hadde en aldri så liten piknikk. Besteveninna mi og samboern var ute & gikk søndagstur så de kom også bortom og ruslet litt sammen med oss etter vi hadde lekt litt, løpt litt etter duer (som for øvrig er hysterisk morsomt for en liten tass!!!) og spist ferdig. Det eneste minuset der var at det var så uhorvelig mange mennesker!!! Småtten fikk nesten ikke gjort noen ting, for det var lange køer og horder av barn overalt...Etter en koselig start på dagen tok vi igjen t-banen ned til Oslo S og kjørte opp til et vennepar av oss. De feiret 2 årsdagen til lille snuppa si og det var 5 småttiser som koste seg med pølser, sjokoladekake, boller, godteposer og såpebobler:-)

Dette var be the way den 4. bursdagen på 4 helger, så nå er det bursdagsfri en stund framover, hehe. Tror småtten har fått en liten overdose av kaker, brus og godis;-)
Her ser dere hvor sliten en liten tass kan bli av leking og bursdagsfeiring!
Håper alle har hatt en strålende helg!

8 kommentarer:

Linda S sa...

Koselige bilder fra den fine dagen deres :)

monja sa...

Så ut som dere har hatt en super fin dag i tigerstaden;)dit vil jeg snart også...og nå som veiene har blitt så bra(bor i Halden)er det jo ingen strekning i det hele tatt. Den suppen du blogget om her om dagen så fantastisk god ut,den skal testes ut en dag vet jeg.Ha en fin uke, vi blogges.klemmer fra moNJA

Meg sa...

Linda: Takk:-)

Monja: Ja, er jo ikke langt inn nå:-) Og Gulasjsuppen var en knallsuksess hos alle jentene iallefall! Innkludert meg selv:-)

Line! sa...

Har faktisk aldri vært på Operaen vi heller. Etter å ha fått litt inspirasjon, og sett fine bilder, må vi nok ta turen snart =)
Ha en fin mandag videre!

Meg sa...

Det var iallefall veldig flott der;-) Og morsomt for småtten på lekeborgen. Trenger jo ikke være så dyrt heller, vi tok jo med mat og koste oss med lunsj ute i det fri;-)
Ha en strålende mandag du også:-)!

Milla sa...

Ser ut som at dere har kost dere i oslo ja. Vi kjører jo "alltid" bare forbi operaen, men lurer jammen på om vi ikke skal ta oss en tur opp på taket en gang også:)

Borgen i frognerparker er ALLTID overfylt med barn, men av en eller annen grunn ender vi ofte opp der likevel!

ha en fin mandagkveld!

Meg sa...

Hehe, ja, vi hadde også hørt at Frognerborgen var litt overfyllt, men vi måtte nesten prøve allikevel:-)
Er vel kanskje ikke så rart at dere bare kjører forbi opraen om dere bor i nærheten. Sånn er det med oss også, er jo sikkert mye flott å se på her, men man gidder liksom ikke når det er rett borti gata:-)
Ha en flott mandag du også:-)

www.sessanochprinsessan.com☆ sa...

Så flotte bilder, både ifrån operan & bursdags kalaset.

//Sessan