søndag 27. september 2009

Bilder dag 1

Joho - det gikk!!! (Å laste opp bildene mener jeg:)


Her er iallefall en glad pjokk, på vei ned til butikken for å handle ferske baguetter på morgenen. Humøret var på topp tross regnet:-)


For å få dagen til å gå i regnet, dro vi til Benalmadena (30 min unna) og dro på akvaruimet der. Kjempefint! Men småtten hadde ikke helt tålmodighet til å studere fiskene lenge, så han jogget gjennom på ca 30 minutter...

Havnen i Benalmadena.

En stolt liten pjokk som klarer å telle til TIIIIII! (Tror han selv da. Han hopper glatt over 1 og 3, men det bryr vi oss ikke så mye om:-)5 kommentarer:

Line! sa...

Herlige Spania bilder! Hyggelig å se på fisker da, når det regner ute. Thea er også ekstremt opptatt av å telle for tiden. Her går det opp til tjue, som hun kaller thieee! ;) Kos dere videre i Spania.

Milla sa...

ser ut som at dere har det kjempe koselig:) fikk kjempe lyst til å dra på akvarium jeg nå!

kos dere videre.

Størstepia sa...

Line: Takk! Hihi, da er det nok en "greie" de har for seg nå:-) De teller nok masse i barnehagen også! Vi koser oss!

Milla: Ja, det er veldig koselig å være på ferie, litt sammen bare vi 3:-) Akvarium er morsomt selv for oss litt større barn:-)

Stine sa...

Høres deilig ut i spania, tross regn!
Regn og kaldt her nå nemlig!
Til og med snø litt lenger nord! Hihi, så her har høsten kommet ja!
Fant et par prikker på lille mann her ista jeg da.. går vannkopper i barnehagen, så spent på om det er det eller ikke! Det ser jeg nok imorgen tidlig tenker jeg! :) Kos dere videre der nede! klem klem

Størstepia sa...

Snuppa: Oj, tenk om han får vannkopper... Kanskje det er greit han får det nå, så han slipper det når han blir større?!?!
Det var litt sol idag, så vi håper på masse sol imorra:-)