torsdag 13. august 2009

Hverdag igjen...

Da hentet hverdagen oss inn ganske fort - idag var det full dag på jobb for meg, småtten var i barnehagen fra 0745 - 1545, mannen kom ikken hjem før 1930.
Siden mannen ikke er så mye hjemme i hverdagen, koser vi oss - småtten og jeg. Idag var det så flott vær, så etter vi hadde snekret sammen FISKEBOLLER i karrisaus til middag, så gikk vi ut en tur. Sykkelen er en favoritt om dagen, selvom han ikke klarer å tråkke på pedalene. Han sitter på setet og drar seg framover med bena. OG, han er superstolt:-) I tillegg har han lært seg å hoppe ordentlig. Da mener jeg en cm over bakken altså, for før har han ikke klart å få med seg begge bena når han hopper, hihi, og ser supersnål ut når han tror han hopper:-)!
Her triller han på sykkelen, se så konsentrert han er, med tunga ut av munnen og bena over bakken!!! Lille "Emil'en" min det seh;)
Han gikk som vanlig inn til snuppa ved siden av, og idag fikk de for seg at de skulle kaste stein. PÅ plenen deres. Jeg prøvde å stoppe dem, men risikerte da å få en rimelig stor stein i "hue"... Så jeg lot de holde på en stund, før de kastet steinene tilbake i den haugen de kom fra. En stein i hodet på snuppa var ikke så gæli, det kunne sikkert vært mye værre, hehe...Idag har jeg ryddet i klasserommet mitt og satt opp navnlapper på hyller og knagger. Det tok tid!!! Imorra skal jeg henge opp det siste, så da skal jeg sette inn et bilde & vise dere. Litt moro å komme tilbake på jobb, merker jeg gleder meg til å møte barna "mine" igjen:-)

2 kommentarer:

Line! sa...

Søte de var der de stod og kastet stein =)
Kan tenke meg det er litt godt å komme inn i rutiner igjen på jobb. Er alltid trist når ferien slutter, men hverdagen er god å få tilbake den også!

Meg sa...

Ja, er litt deilig å komme inn i rutiner igjen, spesielt soverutiner på småtten.