onsdag 5. august 2009

Bra vær?!?!?!

Idag var småtten i barnehagen og nå begynner på en måte høsten for ham. Han skal dit imorra også, men fri fredag (den siste ordentlige fridagen min...). Neste uke blir vanlig og da er det ikke fri før i uke 40. (høstferien)

Nesten så han skjønte det, for han gråt enda mer enn han pleier da jeg skulle gå og han tviholdt rundt halsen min. Da jeg hentet ham nektet han plent å gi noen av tantene hadetkos. Han pleier å kaste seg om halsen på dem, så han var litt anderledes idag...

Da vi kom hjem fikk vi beøk av venninna mi, som har en pjokk som er like gammel som småtten. De har lekt helt greit sammen, men han min er litt dominant, har dyttet og slått... Nå har han heldigvis gitt seg med det, men han låner IKKE bort alle lekene sine. Spesielt sykkelen! Den tviholdt han fast ved og turte nesten ikke slippe den. Han sutret og bar seg for hver minste ting, så han var ikke helt seg selv idag...
Vi spiste kjøttdeig og pasta og gutta spiste i ca 3 sek, før de ikke hadde ro i rompa til å sitte stille lenger. Is ganger 3 ble også konsumert, så de fikk iallefall i seg både mat og sukker:-)

Her triller de bil og traktor og det holdt de på med leeeenge... Vi måtte lokke med is for å få de nedover mot huset igjen, hehe...

Småstein i kommen er også veldig poppis!
Her nektet småtten å låne bort sykkelen sin, men kameraten visste råd - han satt seg på lasteplanet;-) Som dere ser så er det nok litt tungt og småtten klaget høylytt over den tunge lasten!

Plutselig skulle han ha dyna si (den han vanligvis har i barnehagen, som lå klar til å ha med neste uke i en box på kjøkkenet), og satt/la seg ned ute på gresset for å kose med den. Han bare ELSKER å kose med hjørnene på dyna si, da roer han seg ned. Og idag trengte han det virkelig, for han var ikke enkel å ha med å gjøre idag. Sutret og gråt og nektet å gjøre noe av det jeg sa. Han skulle tvert imot gjøre det motsatte av det jeg sa... Ser jeg en liten 2 year old going on 13??? Skulle nesten tro det...

Nabojenta som er 1 mnd eldre leker endel med småtten uti gata. Hun er minst av 3 og har derfor MAAAANGE leker, og småtten sniker seg inn på verandaen deres så fort han får anledning... Idag klarte han å lokke snuppa med inn i hagen vår, hvor vi lekte med vann og vannslange. Må jo nesten utnytte å være ute & leke i dette været!!!


Igår var vi på besøk hos et vennepar som fikk baby natt til fredag. Se så liten... Tenk at han småtten min EVER har vært sånn??? Småtten syns det var sååå stas å nusse på henne hele tiden og sa "mamma bebi - mamma bebi":)


Helt til slutt - en filmanbefaling.

Jeg og søs m/samboer var på Harry Potter igår.

ENDELIG!!!

Det har ikke passet å gå på den før nå, men det var verdt ventinga.

Jeg har lest alle bøkene (på engelsk) fra perm til perm, og elsker historien og karakterene og fantasien! Den forrige filmen så jeg en uke før jeg fødte småtten og den siste boka kom ut den morgenen jeg fødte ham. (Jeg var innom bokhandelen på morran - MED veer!:)

Denne filmen var også like bra som jeg hadde håpet.

Er det noen som ikke har lest bøkene eller filmen og ikke vil høre hva som skjer??

Ikke les videre!!!

Jeg gråt. MASSE. For nå skjønte jeg virkelig at Dumbledore døde.

Da jeg leste bok nr 6, og visste at det skulle komme en bok nr 7, var jeg HELLIG overbevist om at han ikke var død. Jeg var nesten skråsikker. Det er jo en bok med trollmenn og hekser, da må de vel kunne gjenopplive Dumbledore.
Men neida.
Han døde!!!!
Så da jeg leste bok nr 7 var jeg i sjokk... Siden jeg ikke fikk den reaksjonen da jeg leste boka, kom den igår isteden... Huff, gru/gleder meg til neste film.
I tillegg liker jeg så godt Hermoine. Hun er helt sykt vakker. Og engelsk dialekt er så kul:)

Har dere ikke sett denne ?? LØP OG SE!


Ha en kos kveld!

4 kommentarer:

Line! sa...

Skjønner dere også hadde en litt "rar" start på bhg året. De små har jo hatt lang ferie, så fortstår at de syntes det er litt spesiellt å starte igjen. Det går seg vel fort til!
For en nydelig liten baby da! Herregud, det føles ut som en evighet siden allerede nå.. Tiden flyr fra oss!

Meg sa...

Ja, tiden F L Y R!!! Også vokser de så fort! Skulle ønske jeg kunne trykke på pauseknappen innimellom og bare sette meg ned & nyte hvor bra jeg har det med småtten!
Får håpe det med barnehagen går seg til. Han HYLTE da jeg leverte han idag også, så det tar nok litt tid..

Linn sa...

Har en bestemt liten pjokk du også ser jeg:)var ikke bare, bare å begynne i barnehagen, men det går seg vel til:)spent på om jeg vinner konkurransen din jeg, men hva er vel oddsen for det:)
ha en fin kveld:D

Meg sa...

Hihi, ja, alle har vel en like fair sjanse;) Men er mange storbyer i Europa å velge på da!;)
Ja, han er NOE bestemt om dagen, men sånn er det vel å ha små barn?!?! Jeg må telle til 10 immimellom og prøve å beholde roen, hehe, men er ikke alltid like greit!:-)