torsdag 6. august 2009

Dagen i bilder

Idag sendte jeg småtten i barnehagen, og dro rett hjem og var super effektiv!! *stolt*

Først startet jeg med å avise fryseren, det var liksom noe som skulle vært gjort ca et 1/2 år... Men se så pen den ble. Nesten ille å legge masse oppi og rote det til, hehe...

Så pakket jeg inn gaver til oldemoren til småtten og til mamma, siden det er bursdagsfeiringer 2 dager på rad her...
La sammen masse klær og håndkler og sengetøy...
Det var kanskje på tide???
Pakket bag til småtten som skal være borte fra fredag - onsdag...
Pakket til meg selv som drar lørdag morgen...

Hentet småtten i barnehagen, og der hadde de feiret bursdagen hans idag:-) (er jo sånn med disse julibarna, de får aldri feiret bursdagen sin verken i barnehagen eller på skolen...) De hadde sunget bursdagssangen og drukket smoothie! Han var storfornøyd. (Sa tantene, for da jeg spurte om han hadde hatt en bra dag, så sa han NEHEI. Hehe..)

Så var det meg og småtten i 88-årsselskap til oldemor (farmoren til mannen, men han var jo ikke der, han er på kick-off med jobben, og slapp selskap, hehe). Der tok det HELT av kan dere si, hehe, not... Men kaka og snittene (?!?!) var gode:-)
Jeg fulgte småtten villig ut da han ikke gadd å sitte sammen med 80åringene og snakke om hvem som var døde og hvem som hadde kommet på gamlehjem... Imellom blokkene er det en sånn kul fontene, den brukte vi litt tid ved!

Da vi kom hjem lekte vi litt ute i gata med nabobarna også var det kveldsmat. Mmm. Å mose gulosten med pekefingeren gjør den hakket bedre...

Skulle se ut av vinduet, men der så jeg plutselig håndavtrykket til småtten, kanskje jeg skulle vasket vinduer idag isteden??:)

Nå skal kvelden avsluttes med en kopp the foran tv'en og denne dama:

Nå er det bare 2 dager til vi reiser, jippi;-) (Og nå kommer finværet hjemme. Det kommer ikke som noe stort sjokk..)


PS: Da småtten ropte "mamma" til morran idag, og jeg gikk inn til ham, sto han der med verdens største dådyrøyne og sa "is"???:-) Ehh, har jrg gitt ham noen is for mye i sommer???

4 kommentarer:

Line! sa...

Høres ut som dere har hatt en kjempe fin dag =)
PS: Du er ikke den eneste som har fingermerker på vinduene.. Det er jo omtrent HELT bortkastet å vaske de. Iallefall fra "barnehøyde" og nedover.. For ikke å glemme: Det finnes vel lite som er så kjedelig?!

Meg sa...

Hihi, mm, vindusvask er ikke noe jeg gjør ofte;-) DET er kjedelig det! OG som du sier så er det nesten ikke vits, det blir jo like ille etter en dag... Ha en kos formiddag.

Gro Marit sa...

SV: Tusen takk for hyggelig kommentar :) Hadde det ikke vært for mammas hjelp hadde nok ikke jeg heller fått til stolen så bra ;) Godt man har noen å lære av!

Så fin en blogg du har forresten!

Meg sa...

Tusen takk:-) Det har du også!;)
GOdt å ha litt hjelp innimellom!