søndag 23. august 2009

Flott tur i solskinn

Dagen startet kl 0600 og vi var oppe og hoppet før kl 0700! Deilig å få en tidlig start??
Men vi koste oss iallefall leeeeenge med frokost og var sikkert ikke ferdig før 0800, hehe:-)
Et bilde av småtten fra frokosten, hvor han har fått mormors hjemmelagde blåbærsyltetøy og insisterer på å helle ALT over den lille biten brødskive han hadde igjen. Det ble noe klin kan dere si!! Men godt var det iallefall!
Etter frokost dro vi opp til bursdagsbarnet fra i går, for vi *ehem* glemte gaven til ham igår. Hørte jeg surrete?? Litt klumsete?? Noe glemsk?? Ehh, ja. Denne dama er litt sånn gitt:-) Elevene mine bare ler av meg og retter på om det er noe jeg har glemt eller har skrevet feil. Godt de tar vare på meg og ikke omvendt:-)
Men iallefall, så lekte småtten med kameraten i litt over en time, og etter fall med øyet først i gulvet og begynnende blåveis, så dro vi hjem for at han skulle få sovet litt.
Etter luren hans var det ut på tur med morfar. Det var flott vær idag og i le var det faktisk ganske deilig:-) Vi ruslet nå rundt i en time - halvannen, før vi satt oss ned på verdens beste fiskerestaurant og spiste fiskesuppe. Småtten SATT faktisk rolig så lenge at jeg fikk spist opp maten min, og det MÅ være en slags rekord for ham! Mmm, nydelig!!! Her er noen bilder fra den flotte turen:
Den lille steinkasteren min:-)

Da vi kom hjem hadde farmor vært oppom og lagt igjen en pakke til småtten. Det var fleecedress fra Stormberg og den er superkjekk å ha utover høsten:-) (Småtten ble litt pert på at det ikke var noen leker da, men:)
Ellers prøvde jeg å bake den fantastiske sjokoladekaka som jeg skrev om for en stund siden, og den ble RÅGOD! Mmm. Småtten ville helst bare ha mer is, men vi voksne likte kaka godt!

Dagen vår og helgen vår har vært flott, selvom dagen idag begynte noe tidlig, så har jeg & småtten kost oss masse! Om en måned er det guttetur igjen for mannen. Godt jeg har jenteturen til London & se fram imot:-)
Håper alle har hatt en like flott helg som oss og ha en strålende uke !!!

2 kommentarer:

Line! sa...

Så flott det er nede ved vannet! Idyll =)
06 er en tidlig start, rart ikke disse små skjønner at det er helg og at Mammaer og Pappaer godt kunne tenkt seg å sove til iallefall 09! Bare DET ville jo vært luksus!

Meg sa...

Hehe, jupp, at de ikke har lyst til å hvile ut selv innimellom er meg et mysterium:-)