fredag 14. august 2009

Dagens knippe bilder...

Heldigvis er det helg!!! Ååå, så deilig det var å komme hjem med småtten idag, lage oss pasta med skinke og så være ute i flere timer!!!
Når småtten har spist tørker jeg han alltid rundt munnen og nå ville han være med selv. Han satt der på gulvet og tørket seg rundt munnen i flere minutter. Det var så stille der at jeg trodde han gjorde noe gæærnt:-)

Pappa måtte selvsagt også få en vask!

Da vi kom ut var det vann i gata etter bilvask, og da var ikke småtten sen om å løpe uti:-)
Han ELSKER å løpe gjennom vann og sprute med vann, men har fått HELT badevegring... Merkelig det der.. Noen andre barn som er sånn??

Terta ved siden av og småtten leker bedre og bedre sammen, det er så kost å se på:-) Her er det titting på biler og småstein i kommen som er aktivitetene.

Ellers er løping en favoritthobby om dagen. Småtten sitter skjelden stille, og har et forrykende tempo i alt han gjør. Her snakker vi speed-spising, speed-leking og speed-speed-bading (siden han ikke liker det... Han har så vidt tåa oppi før han er ferdig)! Den litt eldre mora henger iallefall ikke med!

For å få vasket håret hans idag måtte pappa'n ta ham med i dusjen. DA er det liksom greit. Bare han får sprute ned pappa og hjelpe ham å vaske håret. Men med en gang strålen rettes mot ham selv, så er h.... igang.. For å få ham i bedre humør er det bare å leke spøkelse når han kommer ut av dusjen/balja... Her ser dere ett stykk søtt spøkelse:-)


Her kommer bildene av klasserommet mitt: Ble vel sånn omtrent ferdig med det idag. Helt ferdig blir jeg nok aldri, så jeg måtte bare si meg fornøyd etterhvert. Har iallefall shoppet noen pynteting på Ikea, er jo så billig uansett og så er det greit å ha det litt koselig rundt seg.


Nå er det bare noen dager igjen til elevene kommer, blir kost å se dem igjen. Akkurat som jeg var der heromdagen... Denne sommeren har flydd fort. Fryktelig fort syns jeg. Vi får satse på at neste sommer blir litt bedre. Og for ikke å snakke om vinteren; jeg ønsker meg LITT mindre snø. Det kan godt snø i perioder assa, men hallo, ikke i de mengder vi fikk sist vinter.

Da skal jeg ta meg en fortjent the-kopp, og glede meg over at jeg ikke må stå opp kl 06:00 imorgen tidlig:-)

Ha en strålende helg!!

4 kommentarer:

Mona sa...

igjen takk for hyggelig kommentar på bloggen,skal se om jeg får tatt bilde meg luggen,er som regel bak kamera jeg,er ikke så gla i å stå foran:)he he....

Meg sa...

Ja, du må legge ut bilde:-)
Enig, er mest småtten som blir tatt bilder av her, så det er ikke så mange med meg, med mindre jeg tar dem selv:-)

Line! sa...

Kjenner godt igjen bade he.....!
Vi hadde det slik en lang periode med Thea. Det gav seg for noen uker siden.
Hun får holde en klut foran øynene sine mens hun bøyer hodet bakover. Da får hun ikke vann i ansiktet når vi vasker håret.
Videre har vi en hel haug med leker inni dusjen, så vi tar oss goood tid og leker, tøyser, lager "vannkake", lager "basseng" (tetter igjen sluket. hehe) og gjør andre ting.
Dere har sikkert prøvd alt men. Vi hadde noen uker med tvangsvasking av håret. Det MÅ jo gjøres, uansett om de vil eller ikke.
Det går nok over snart =)

Meg sa...

Takk for gode råd, noen av de skal taes i bruk allerede ikveld:-)
God å få litt sympati merker jeg, for det er FRYKTELIG slitsomt når de trasser sånn.
Godt THea er blitt bedre å bade!