fredag 7. august 2009

Endelig sommer!!!!

Idag kom sommeren for fullt, og siden vi skulle på besøk til mamma i ettermiddag for å feire bursdager allikevel, dro vi like godt dit på morran for å utnytte dagen! Mamma tok seg fri fra jobben idag og vi 3 dro på stranda på dagen. Det var helt herlig. Hadde med jordbær, bringebær og kanelgrifler. Småtten fikk is og koste seg med å kaste stein i vannet.

Se så langt han turte gå, ble helt imponert jeg;-)
Masse barnefamilier på stranda:-)
Her er beviset: jeg fikk iallefall EN ordentlig sommerdag her i ferien min!!!
Da vi kom tilbake til mamma, sov småtten et par timer, før vi ruslet ut på lekeplassen rett bortenfor. Det er VELDIG stas å ake med mormor:-)
Ellers er hopping en greie han har dilla på om dagen. Her hopper han med onkel og de gjorde det sikkert i 15 min i strekk;-)
"mamma se, hoppe"
Her leker tante elg med småtten:-)
Her er hunden til tante, som småtten har fått dilla på å pelle inni øyet. Stakkars fine hunden. Den er så tålmodig med småtten!!!
Mamma prøvde seg på en saftig sjokoladekake og den var HELT rå. Nesten som sjokoladefondant inni, lover å legge ut oppskrift etterhvert. Sammen med is og bringebær var den himmelsk!
Hva skjer her a??? Trillebilen til småtten blir nok litt herjet med, nå datt plutselig både hjula og rattet av...
Har hatt en superflott dag sammen med den herlige familien min. Tusen takk mamma, for en kjempekoselig dag, håper vi får det til igjen snart!!!

Lillebror er også kjempeflink å leke med småtten, og småtten elsker å leke med ham:) Søte lillebror som snart skal ut på interrail helt alene... Helt imponert jeg, du er ordentlig tøff! Misunner deg turen, og håper du får en helt fantastisk opplevelse!!!


Ellers må det sies at jeg omtrent kjørte på en elg på vei til stranda, den sto sånn pent midt i veien og så dumt på oss da vi kom kjørende. Kameraet lå i bagasjerommet. Typisk meg. Hehe, men det var morsomt da, og småtten datt nesten ut av bilen da han så det store dyret;-)

Imorra er det tur, nå skal jeg opp om 6 timer... Fremdeles ingen fler som vil gjette hvor jeg skal??
Dere har bare fram til søndag på dere:-) Good luck!

4 kommentarer:

Linn sa...

tusen takk:)
kos dere masse på tur:)

Meg sa...

Vi skal kose oss vettu:-)
Sitter på flyplassen nå, gleeeeeeeeeeeder meg!!!

Line! sa...

God tur!! Kos dere =)

Meg sa...

Takk;-) Vi har det helt konge:-)
Er veldig deilig å ha litt voksentid innimellom, selvom jeg savner småtten veldig... Nå gleder jeg meg bare til shopping på mandag!!!