mandag 12. oktober 2009

Strikking = sliten lærer...

Idag hadde jeg altså den berømte strikketimen i klassen min, men verken Line eller Monja dukket opp, hihi... Og det var kanskje like greit, for det var et MAS!!! Jeg har 19 elever i klassen min, og bare 3 av dem kan strikke! Da kan dere si at det var NOE stress å lære de andre 16 å strikke. Det var ikke mange av dem som lærte det i løpet av timen heller tror jeg... Så konkulsjonen er; IKKE begi dere ut på sånt alene. Jeg hadde en assistent i klassen, men han kan heller ikke strikke, så neste uke mobiliserer jeg alle foreldre / besteforeldre / tanter i klassen, og håper noen av dem kan hjelpe en stakkars svett & sliten Størstepia...
Nå skal jeg snart sette meg å rette gangeprøve, må bare blogge litt først, hihi... Også må jeg pakke litt til London, JOHO, bare 3 dager til vi drar!!!
Til slutt slenger jeg med et badebilde av mannen og småtten fra ista, hvor vi koste oss på badeland.
Ha en topp mandagskveld alle sammen!!

7 kommentarer:

Line! sa...

Skulle såååå gjerne (hmmmm) vært der altså, meeeeeen atte..... ;)
Har i grunn ingen unnskyldning utover at jeg hater å strikke, og at jeg, heldigvis, ikke har møteplikt på barneskolen lengere =) Hehe.

Stine sa...

Så bra bilde fra ista!!
Var som alltid veldig moro og deilig med en tur på badeland!
Gutten her var helt i hundre og spiste kveldsmat så det holdt! Først brødskiva på badeland og så en yoghurt når vi kom hjem! Skulle gjerne ha grøt også, men da sa jeg stopp.... :) 3 dager igjen ja!!!

Størstepia sa...

Line: Hihi, skjønner godt at du ikke møtte opp:-) Men gled deg til den dagen Thea kommer hjem fra skolen med strikketøy og spør pent om mamma kan lære henne, hihi:-)

Stine: JAAAAA, bare 3 dager igjen! Og vi koste oss også! Fikk noen flere bra bilder, du får få de en annen dag:-)

Milla sa...

All ære til deg som satte igang med strikekurs ALENE! Jeg husker fremdeles strikkekurset vi hadde i 3.klasse på barneskolen, det var et evig virrvarr.MEN jeg var en av dem som lærte å strikke da:) og husker det enda.... nå skla jeg bare i lære hos svigermor, så jeg kan lære meg å skrikke etter mønster:) altså ullgenser og ullbuksesett:)

nå fikk jeg og amboeren min lyst til å dra i vannland også! spørs om vi ikke må gjøre det i løpet av uken!!!

klem

Line! sa...

Godt poeng du har der Størstepia! Må vel pent lære meg det en vakker dag vel =)

Størstepia sa...

Milla: Så flott at du lærte det i 3.klasse, kanskje det er håp for noen av mine også??:-) Vannland er supergøy med småttisene!!

Line; Jupp, det står på planen for 4. klasse (iallefall foreløpig), så du har noen år på å lære deg det:-)

ELIN sa...

Heisan,
Så flott blogg du har. Satt meg opp søm følger jeg :) Så ut som dere koste dere masse på badeland, og god tur til London! Klem fra Elin