mandag 13. juli 2009

Tivoli og hyttetur

I går morges var det ikke så halvgæli vær, så vi lekte litt ute i gata sammen med alle de andre barna, før småtten ble plassert i vogna og vi ruslet ned til byen, hvor det var tiovoli og markedsdager.På tivoliet fikk småtten trekke i en tråd i en av bodene, og da vat han et esel (fra Shrek, hehe). Han ble strålende fornøyd og satt resten av turen og tviholdt på eselet og sa "min min min"...Mannen skulle absolutt ta med småtten opp i Pariserhjulet, og da måtte selvfølgelig mor stå igjen nede og passe på vogn og stæsj. Er vel sånn det blir i fremtiden på Tusenfryd og Liseberg vil jeg tro... Men småtten elsket iallefall turen og ble litt sur når han måtte gå av. Han hang omtrent ut av vogna her, og mannen måtte tviholde på ham så han ikke skulle ta sats og hoppe, hehe. Godt han ikke har høydeskrekk ;-)
Igår kveld flyttet vi ut på hytta med "ørti" bager og poser. Vi bor her noen uker hver sommer, og vi trives veldig godt her ute. Problemet er bare det å bo oppå svigers i flere uker... Mannen skjønner ikke problemet, han mener jeg er litt vanskelig, hehe... Men det er jo HANS foreldre og han mener at de er de beste i hele verden. De er kjempekose assa, ikke noe vanskelig å være sammen med dem, men etter en stund er det litt deilig å være litt alene og ikke bo hos dem.


Nå venter vi egentlig mest på at sola skal begynne å skinne igjen. Den kom fram i en times tid ista, men det var bare litt erting fra sola sin side. Da det var litt opphold tok vi båten og reiste over sundet til et vennepar. De har ei jente som er 1 1/2 mnd yngre enn småtten og de er superkoselige å være sammen med. Her ser dere småtten og snuppa skåle med isene sine;-)


Da vi hadde vært der i ca 1 time begynte det å regne. Det regnet og regnet og regnet og regnet. Ikke bare litt duskregn heller akkurat. Det høljet. Godt vi tok båten da, og ikke hadde med ordentlig regntøy, hehe... Vi ventet ganske lenge før vi satt kursen hjemover, men vi ble uansett ganske bløte...


I regnvær er det deilig å sitte inne å se på "Cars" og være tørr:-) "Cars" er nemlig yndlingsdvd'n om dagen. Han nekter å se på noe annet...


Istedenfor det vanlige kveldsbadet, badet vi i boblebadet ute. Det var litt sol akkurat da, så det var riktig så deilig:-) Vi fikk låne en sånn flytedrakt av noen vi kjenner, men den funket ikke sånn helt optimalt syns jeg. Greit å ha den istedenfor armringer hele tiden da.

Imorra bærer det ut på båttur med det venneparet vi var på besøk hos ista, krysser fingrene for opphold og SOOOOOOOOOL!!!

Ingen kommentarer: