tirsdag 14. juli 2009

Fantastisk flott båttur!

Idag ble det årets første ordentlige båttur. Kjempekost! Vi ble hentet av et vennepar med tulla si i halv 11 tiden i morges og vi satte snuten utover Oslofjorden. Planen var vel egentlig Strømstad, men pga mye vind og høye bølger, utgikk det.
Minsten sovnet i 12tiden, han ble helt døsen av bølgene og motorduren. Her henger lille snuppa over bare for å sjekke at han hadde sovnet ordentlig;-)

Utsikten var ikke så mye å klage over...

Lunsjen ble inntatt på Skjærhalden, hvor det ikke bare var oss kan dere si. Vi koste oss med tacosandwich, tortillapizza og pølsetallerken. Den siste kan dere jo gjette hvem som spiste:-) Godt var det iallefall!

Småtten og mamma gikk tur opp for å se på bussene. Han er helt sykelig opptatt av busser om dagen, eller "bushter" som han kaller dem. Hadde jeg ikke holdt ham igjen, hadde han satt seg inn i Timesekspressen og blitt med til Oslo. Hehe.
For dere som også så på tv-serien "Hvaler" (som jeg fulgte iherdig med på!!), så er dette pub'en i serien:-)
Jeg tror de er ganske ærlige på Hvaler, for dette sto under et bord med en haug av agurker. Håper han fikk inn pengene da:-)

Solen lekte litt katt & mus med oss...

Men på vei hjem ble det skyfri himmel, og de fleste av oss ble NOE solbrente, hehe...

Småtten trakk solhatten ned i øynene og ville slappe av på hjemturen også.

Nesten hjemme. Mannen & småtten + venninna vår og snuppa deres.

Da vi kom hjem så snublet vi over noen hester som badet nedenfor hytta. "ishta" kaller han hester, og her roper han høylytt på hesten som het "Charlie":-) Det bor nemlig endel hester bortenfor oss og de kommer innimellom & bader nedenfor oss. Like moro hver gang, syns småtten!

Stenkasting er en favoritt!
Det var godt at det var litt sol idag, vi hadde en superflott båttur!! Småtten BA om å få legge seg i halv 8 tiden, og det var litt deilig. Får satse på noen flere slike turer utover uka:-) Imorra er det harrytur med lillesøs, moro!

4 kommentarer:

Line! sa...

Det så helt utrolig deilig ut!!
Jeg vil også på båttur!! ;)

Meg sa...

Hihi, bare å bli med;-)

Line! sa...

Tror det er fare for at en viss Frøken Trass hadde fått deg til å angre på det ;)
Utrolig kult det agurk skiltet forresten!

Meg sa...

Hihi, da hadde hun nok passet sammen med småtten min her:)
Ja, likte den tomat-Bjørn, hehe, tror jeg hadde vært noe skepisk til å gå fra et sånt bord hvis jeg skulle tjent noen penger:)