lørdag 20. februar 2010

Dagens knippe Hafjellbilder

Idag bar det ut på slalåm igjen, selv i kaldt snøvær. Småtten var ikke så veldig fornøyd etterhvert, så da var det bare å gi seg:-)
Her tar småtten gondolen for første gang, det var supermoro:-)
Var også på besøk i Kvitfjell hos et vennepar, der koste vi oss med grillpølser og aking:-)
Der akte vi på plastpose, og det var fantastisk moro - både for mor & sønn, tihi:-)
Det gikk hardt for seg:-)

6 kommentarer:

Heidi Margrethe Wangen sa...

Saa moro det saa ut, og helt uuuutrolige mengder snö dere har i Norge denne vinteren altsaa. det virker som en never ending story jo.
Ha en herlig kveld:)

Milla sa...

Aking på poser er kjempemorsomt.. husker vi gjorde det noen ganger da jeg var liten.. kanskje vi må prøve det igjen snart. hehe

Håper formen og energien har tatt seg litt opp hos dere nå, er ingen god følelse å føle det sånn altså. Man føler liksom (som du sier) at man gjør ALT og ALDRI får sove, og egentlig blir det en litt ond sirkel man kommer inn i. Men godt du har en ferie (som hvertfall en er sjalu på, jeg trenger kanskje ikke å nevne navn;) hehe). Ha en fin søndag.

klem

Kathleen sa...

Misunnelig !!

Det så deilig ut, Hafjell er så herlig. Bakkene er helt perfekte! Nå fikk jeg lyst til å pakke hus og barn og reise av sted :)

Her hjemme (hos oss) er det minus 14, iskald vind men ellers fint vær! Trøster meg det !

Kos dere!! :D

Klem Kathleen

ELIN sa...

Småtten blir jo snart den nye Aksel Luns Svindahl :) Så ut som dere har kost dere masse. Ønsker dere en flott vinterferie. Klemmer fra Elin

Elisabeth sa...

Ser ut som dere har hatt ei gøy helg. Gøy å være ute i snøen. Det å renne på plastposer gjore vi når vi var små husker jeg. Utrolig gøy. :-)

Må også si takk for støstende komentar. :-) Klem.

MYNTEBO sa...

Dere er så herlig aktive! Så flink gutten din er!