torsdag 18. februar 2010

Litt om alt mulig

Først og fremst så må jeg si grattis til bestevenninna mi som fødte en liten vakker sønn i natt:-) Gleder meg SÅNN til å møte ham!!! Her har jeg hentet et meget flatterende bilde fra min 19 års dag. (for ca 2 - 3 år siden, tihi... Eller kanskje ikke... Prøv 11 år siden...) Vi har vært bestiser siden vi gikk på barneskolen og hun er fadder til småtten og var forloveren min da jeg giftet meg for 1 1/2 år siden. Litt kjipt at vi bor litt fra hverandre, men vi holder allikevel kontakten;-) Sees til uka snuppa!
I tillegg leste jeg ut en ny bok igår. Denne boken fant jeg på bibilioteket på skolen, og den sto på "nye bøker". Likte forsiden og det lille som sto bak fenget meg:
Boken var flott og anbefales. Syns bare den skulle vært litt lengre, for jeg leste den ut på 1 1/2 kveld...

I dag var vi en tur innom venninna mi, hun har også termin i disse dager og så snart den lille har kommet vel ut, så flytter de til Gran Canaria for ett år. Da må vi benytte sjansen på å se dem så mye vi kan nå før vi drar, for vi kommer til å savne dem. Var mye sammen det året vi gikk hjemme ( 4 uker forskjell på de to peningene) og har funnet på masse sammen etter det året også. Håper dette året går rasende fort!
(Forresten så har ikke sønnen til venninna mi SÅÅÅ markerte øyenbryn altså, han er bare sminket som Kaptein Sabeltann, hehe:-)

Ellers må jeg si TUSEN TAKK for alle de flotte kommentarene jeg fikk på gårsdagens innlegg. Godt å vite at det er så mange flotte mennesker der ute, som jeg føler jeg har fått kjempegod kontakt med - gjennom blogging. Gleder meg alltid til bloggerunden min på kvelden - gleder meg til å lese & kose meg, få gode ideer og tips og bli inspirert av dere flotte damer der ute!!! Var veldig sliten igår, og måtte bare får det ut. Idag da jeg leste de flotte kommentarene deres, så ble alt meget bedre!:-) Fremdeles sliten altså, hehe, men nå er det bare 1 dag igjen på jobb før det er ferie og imorra drar vi på Hafjell! Blir litt mye svigerfamilie der, men jeg får bare slappe av, legge meg tidlig og roe ned som best jeg kan.
Ha en strålende torsdagskveld folkens - heia Tora og heia Norge;-)

3 kommentarer:

Lynetmor sa...

Hei, mange fine bilder og ord :-) Ha en fin kveld/natt :-) Klem

Kathleen sa...

God tur til Hafjell :)
og god helg!!

Regner med at du tar rasende mange flotte bilder i løpet av helgen - gleder meg til du kommer hjem :D

MYNTEBO sa...

Du holder deg godt må jeg si!! ;-)