tirsdag 22. desember 2009

Dagene går visst fra meg...

Jeg har så mye å gjøre om dagen at jeg helt glemmer å blogge...
Og da HAR jeg mye å gjøre altså, hehe, for å blogge det syns jeg er så gøy at det koser jeg meg med omtrent hver kveld:-)

Men igår kveld var jeg altså i kirken og hørte på "Stille natt, hellige natt" med Mariann Aas Hansen, Rune Larsen, Anita Skorgan & Torstein Sødal. En flott konsert og fantastiske solister! Det skal jeg prøve å få til igjen neste år!!

Dette bildet tok jeg, hehe, ikke så lett når det var så mørkt der...

Derfor legger jeg inn et bilde jeg "stjal" fra avisa, som er NOE bedre enn det jeg fikk til:-)

Så var det plutselig Bittelillejulaften....
Hvor BLE det av resten av desember???

Småtten har fått dilla på å ta bilder og driver å tar bilder i ett sett. Mye rare bilder på harddisken vår nå for å si det sånn:-)
Idag var det duket for den årlige grøtfesten hos oss, dette er 3 året på rad. (Har jo ikke hatt barn flere år da så, hehe:-) I år ble vi bare 4 mammaer med smånisser, men det var kjempekoselig! Det er de jeg gikk hjemme sammen med det året jeg var i permisjon og vi holder fremdeles mye kontakt. Kjempekos gjeng:-)

Se så søte smånisser:-) (bilene var mye i fokus da, grøten var ikke SÅ viktig, hihi:-)

Heldigvis var det EI lita snuppe her, og HUN koste seg med grøten og fikk også mandelen;-)
Pepperkakene (teppekake som han kaller det:-) var også gode for små nissebarn!

Har hatt en kjempekos dag med gode venner, imorra er det lille julaften og julefeiring hos mamma! Småtten og jeg skal ta toget på formiddagen, og det gleder han seg storveis til:-)

Ha en kos bittelillejulaftenkveld:-)


4 kommentarer:

Lynetmor sa...

Hei, her er også den minste veldig opptatt av å ta bilder, og fikk noen overraskelse i stad når jeg la inn bilder he, he. Ønsker dere en god jul :-)

Monja sa...

Så koselig innlegg:)herlig å se små barn kose seg.....ingen tvil om at de koser seg nå i innspurten av jul:)hehe...gøy for de små å ta bilder....men min lille for ikke låne mitt kamera..men hun har et gammelt som er ødelagt...som hun bruker da...og det hold heldigvis lenge nok for henne:)klemmer fra Monja..ps hørtes innmari kos ut med en slik konsert...netse jul skal jeg ta meg tur til det, men i år,har tiden løpt fra meg:)

Monja sa...

uff her var det mye skrivefeil på kommentaren min.jaja.du skjønner vel hva jeg mener:)

Kathleen sa...

Så mange koselige bilder :) Det hørtes hyggelig ut med kirkekonsert tett mot jul!
Jeg har så lite med tid nå, så jeg rekker knapt å dusje!! :P

Kos deg, i morgen er det lille juleaften!