mandag 7. desember 2009

Bok & film

Igår kveld, etter anbefaling fra lillesøs, så begynte jeg å lese denne. Hun hadde kjøpt den da hun var på ferie, men var i utgangspunktet skeptisk til hele denne vampyrhistorien. (Vi hadde en litt dårlig opplevelse med filmen Van Helsing for noen år siden og har vært litt skeptiske til vampyrsjangeren siden...) Jeg var av samme oppfatning, men hun overtalte meg til å begynne å lese den, og det angrer jeg ikke ett sekund på. Jeg leste 100 sider på senga igår, og nå MÅ jeg bare få sett denne filmen når jeg er ferdig med boka. Håper fortsettelsen av boka er like bra som starten. Litt "ålreit" å lese på engelsk igjen, få frisket opp litt språkkunnskaper igjen:-) Takk for boktips søs:-)
Idag så vi på denne i klassen min:
Den blir liksom aldri dårlig den! Jeg ler meg skakk hver gang jeg ser den, og får også en tåre i øyekroken eller to. Fantastisk julefilm. Har lovt å se den sammen med lillebror & lillesøs neste fredag også, og jeg gleder meg til å se den igjen:-) Men da med nybakte pepperkaker, gløgg og marsipan til!

Ha en strålende mandag:-)
(Nå må jeg få lagt meg så jeg får lest videre i Twilight!!!)3 kommentarer:

Anonym sa...

Man må bare lese den for å skjønne det :) Har nr 3 også som jeg har lest ut, så si ifra når du er ferdig med nr 2. Klem lillesøs

June sa...

Er så koselig med sånne filmer man bare kan se om igjen og om igjen! :)
Har enda ikke lest de vampyrbøkene, men jeg må kanskje få somla meg til det etterhvert...

Ha en fin dag:)

Størstepia sa...

Ja, du må prøve å lese dem:-) Den første boka har startet utrolig bra, så jeg gleder meg til fortsettelsen!