mandag 21. desember 2009

Gullkorn fra barnemunn

Nå rett oppunder jula så tar stresset oss, så da tenkte jeg å skrive ned noen morsomme gullkorn som barn har sagt, sånn at vi kan stresse ned litt og le:-) Det trenger man jo alltid mener jeg:-)

Barn om kristendom:

"Kona til Gud heter Gudmor. Hun er moren til alle barnebarna hans; Moses, Jesus og Julenissen."

"Nå er det blitt ozonhull i himmelen. Det gjør at gulvet til Gud ikke er helt tett lenger. Det kan bli et problem."

"Det er presten som bestemmer når man skal graves ned. Han sender noen på gamlehjem, og så graver han ned de som blir til overs."

"Jeg vil ikke begraves når jeg blir gammel, for jeg klarer ikke å ligge så lenge under jorden uten å puste. Og så er det så ekkelt å få så masse jord i nesa. Da er det nesten bedre å bo på gamlehjem."

"I Afrika tror de på Nilsen Mandela."

"Når man gifter seg, gir man hverandre at taushetsløfte. Hvis man ikke holder det, blir man skilt, og da må man dele på lamper og knivene, og som regel blir man ikke enige om hvem som skal ha barna. De som ikke blir enige om det, må gå til børsmegler. Han bestemmer at den ene skal ha barna, så får den andre et spisebord ekstra."

Ha en leende jul alle sammen:-)

2 kommentarer:

ingrid sa...

Magisk! hihi...

Kathleen sa...

Har du hørt! Gjett om jeg gleder meg til Matheo begynner å prate :D

Barn sier så mye fantastisk! Jeg har gått til innkjøp av en liten notisbok, hvor jeg har planer om å skrive ned alt det morsomme Matheo har på hjertet!

God jul til dere og småtten!! :)