mandag 14. desember 2009

McDonalds, hårklipp & juletre

Idag tok vi middagen på McDonalds, det var greit å ta det litt lettvint:-)
Småtten skulle nemlig opp & klippe seg hos venninna mi, og da passet det så greit med middag der, siden det ligger på veien. SMåtten spiser egentlig mest ketshup, så så veldig feit blir han nok ikke av McDonalds, hehe (det er vel værre med oss andre;-)
KETSHUP - NAM NAM:-)
Som dere så på bildet over, så begynte småtten & bli en anelse lang på håret...
Det fikk vi gjort noe med, og SE så fin han ble:-)!!!
Han var superflink, og lo og flirte da barbermaskinen kilte ham i nakken:-) Han fikk tilogmed litt blått på toppen av hanekammen (den ble litt borte pga lue altså...)

God & rød i kinnene etter å ha lekt endel ute i barnehagen idag!
Dagens kalendergave var en box med 6 små bøker fra Tøfferud. (Chuggington på engelsk).
Etter endt klipp og matpause, så bar det innom for juletrehandel. Syns juletreet så så stusselig ut inni innpakningen, så jeg slang likegodt et bilde av Donald med på slutten her:-)
Gleder meg til å pynte treet neste helg merker jeg:-)
Nå skal jeg sette meg & slappe av & lese litt i boka mi - ja - den er fremdeles like fin (og ganske spennende nå faktisk!!!)
Imorra blir det jobb fra 08 på morgenen til 21 på kvelden, da skal nemlig hele skolen ha juleshow for foreldrene i en stor idrettshall ved skolen. Klassen min skal synge "Heal the world", og jeg skal love dere at hårene reiser seg på armen min når de drar igang med refrenget på slutten! Gleder meg:-)
Ha en strålende mandagskveld alle sammen!

2 kommentarer:

ELIN sa...

Så kjekk småtten ble! Herlig med blå hanekam og eplerøde kinn. Masse lykke til med jule forestillingen i morgen! Klem fra Elin

Størstepia sa...

Tusen takk:-)