fredag 29. mai 2009

Shopping & sommervær

Idag har jeg brukt dagen på å shoppe endel, stå leeeeeenge i kø, spise jordbær, grille og glede meg over fint vær. At bihulene mine krangler litt, det må jeg pent overse i dette været. Godt det fins ibux & paracet:-)
Startet iallefall dagen med å møte lillesøster til lunsj, og det var superkoselig. Vi bor bare 15 min fra hverandre, men tiden strekker lissom aldri til. Vi er flink i perioder og meget dårlige til å møtes andre perioder. Er alltid like kost å snakke med henne. (Stakkar, hun kommer nesten ikke til, for jeg er nemlig litt pratete av meg, hehe.. Sorry søs:) Hun skal gifte seg om 2 somre, så det er alltid morsomt å prate om alt rundt bryllup!
Men jeg kjøpte iallefall denne MariMekko mugga på KITCHN, den var på salg, jippi:)! Alltid mye fint der. Også var det 1/2 pris på HELE Christiania Glasmagasin, så da måtte man jo innom der en tur også! Der kjøpte lillesøs bursdagsgaven min, hihi, så nå må jeg late som jeg blir veldig overrasket når jeg åpner pakken:-) Kjøpte sånn kakelys som det sto et 2-tall på(2stk), så har jeg til småtten fyller i sommer. Ellers kjøpte jeg en matbox til ham der (han ødela nemlig en igår), en potetmoser og et bryllupskort. (Skal i bryllup 1.aug) Dette bet jeg hele 100,- for. Ikke gæli.
Da jeg kom hjem måtte jeg nesten slappe av litt ute på verandaen; lagde meg en sjokolademilkshake og tok med meg boka mi ut. Rakk bare 15min før jeg skulle kjøre & hente småtten i barnehagen da.

Kjørte hjemmefra rundt kvart over 2, for da har somregel ikke ettermiddagsrushet startet. Jeg satt i mine egne tanker og kjørte den veien jeg alltid pleier, og plutselig sto jeg BOM. Og da mener jeg BOM stille. Sperrelinjen gjorde at jeg ikke akkurat tok en U-sving, og der ble jeg stående. Jeg vil si at jeg var MEGET sinna. Både på meg selv for at jeg ikke kjørte noen småveier, og fordi alle andre skulle kjøre der akkurat da. Kom meg iallefall inn på en sidevei, og der gikk det radig en stund. Meeeen, siden jeg må over en bro for å hente småtten i barnehagen, så korker det seg ofte der. Nå sto det BOM der og. Trur du ikke det hadde vært en kjedekollisjon midt oppå broa æ??? Joda. Og da kunne jeg jo ikke ta noen sideveier:( Smått om sen kom jeg meg over broa - og i barnehagen var jeg ca kvart over 3. Det tar ca 10 min å kjøre den veien til vanlig... Da jeg skulle hjem kjørte jeg motsatt vei, det tar ca 30 min, men siden det var kø i alle retninger der jeg pleier å kjøre, så var det en bedre løsning.
Jeg & småtten dro innom & kjøpte jordbær & bringebær og koste oss med det da vi ENDELIG kom oss hjem. Han spiste en hel kurv med bringebær:-)Kjøpte også noen klær til lillemann. Var innom både Exit, HM og BabyShop. Men det kuleste var fra Exit. Eller hva syns dere??


Fikk månedsplan fra barnehagen idag og månedens tema var;

VANN:-)
Der sto det at de skulle gå ut & leke med vann de dagene været var varmt. Sprute, leke med båter og andre badeleker. Derfor sto det nederst: HUSK å ha mye skift liggende i kurven til barnet.
Hehe. Jeg dro rett på HM for å handle litt skift. Greit å ha noe mørke klær som det ikke er så farlig med. Billig & greit:-) og noen solhatter. Den oransj/gule kostet bare 10,- (på tilbud)og var kjempekul:-)


Men det kuleste en kanskje at jeg snart er eier av en ny BÆRBAR. Jeg er nelig så heldig at jeg er kommuneansatt, og vi får hvert 3.år et nytt tilbud fra telehuset. Denne gangen fikk jeg være med. (sist hadde jeg nemlig ikke fast jobb) Jippi. De trekker meg litt over 200,- i mnd i 3 år. Det merker jeg jo ikke engang - OG de trekker det før jeg får det utbetalt. Helt genialt. Jeg bestilte den med HVIT pianolakk. Gleder meg til å få den om noen uker, tihi... (Det er forresten en HP Pavilion dv6-1170eo. Om det sier dere noe:)?!?!
Nå skal dere få hvile øynene deres - det ble ganske mye i dette innlegget, brått. Måtte bare få ut det med køen. Kø er det kjipeste jeg vet. Og særlig når jeg har fri og skal hente småtten litt tidligere. Begynner å bli rolig nå, hehe. Skal kaste i meg noen c-vitaminer + litt rød solhatt + litt Møllers Dobbel, og legge meg med "Jenta som lekte med ilden".
I morra tidlig drar vi ut på hytta, ha en strålende pinse alle sammen!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Så kule ting du har shoppa, i love it!:D Dødskul pc.:D