onsdag 27. mai 2009

2 år siden han fridde

Et lite eventyr om han og henne.
Datoen de ble sammen var 24. desember 2004. Etter det ble det mye reising og de hadde det fantastisk flott sammen! Høsten 2006 bestemte de seg for å prøve å få barn. Det gikk fortere enn de kunne drømt om, og testen var positiv i november. Den julaften fortalte de det til familien, og jenta satt med et ørlite håp om at gutten kanskje ville fri til henne den dagen også... Men det skjedde jo ikke... Valentinesday skjedde det heller ikke, og våren kom, men fremdeles ikke noe frieri. Jenta gav opp håpet og sluttet å vente på at gutten skulle sette seg ned på ett kne. Nå skulle de nok heller konsentrere seg om den lille bylten som var ventet i juli.
Lørdag 26. mai 2007 skulle de i 30-årslag til ei venninne av jenta. Gutten stresset ille med å få ut båten, sånn at de kunne ta båten dit istedenfor å kjøre. Det ble masse tull, og til slutt dro jenta ut først, mens gutten skulle komme med båten senere. Det varte og det rakk - jenta begynte å bli meget irritert (som vanlig, hehe)!! Hun ringte og kjeftet litt på gutten (da hadde hun vært der ute i over 4 timer!!), og da var han heldigvis på vei i båten. Fryktelig mye mas bare for å få ut den *** båten, tenkte jenta! Da gutten kom ut dit, så var de bare der i ca en time, før de tok båten mot hytta. Det var en del bølger, og med ganske gravid mage var det greit å dra før det ble mørkt. De putret sakte mot hytta & da de kom et lite stykke måtte jenta veeeeldig tisse.. Og når man er gravid må man virkelig tisse. Hun prøvde å holde seg, og det gikk ganske bra. De nærmet seg hytta, og det var ikke langt igjen. Jenta var nesten gul i øya da de rundet forbi odden og så hytta i det fjerne. endelig, tenkte jenta!!! Men rett utenfor hytta stoppet plutselig gutten båten!!! Hva er det han gjør, tenkte jenta i sitt stille sinn, og så med drepende blikk bort på gutten... "Jeg må bare ta bilde av deg i solnedgangen", sa gutten, og siden han er fryktelig glad i å ta bilder, så tenkte ikke jenta noe mer over det. Hun satt seg bak i båten og ba han få ræva i gir, for nå var det snart liv om å gjøre... Da han hadde tatt bildet så skulle jenta til å sette seg tilbake i setet, sånn at de kunne komme seg til land. Men gutten ba henne bli sittende. Han skulle gjøre noe mer, seh...
Fra det sekundet så gikk alt i sakte film for jenta. For da satt nemlig gutten seg ned på det berømte kneet og sa: "Jeg har det så utrolig fint sammen med deg jenta mi! Også kunne jeg ikke tenke meg å gjøre det noe annet sted enn akkurat her, på den første båtturen i år, i solnedgangen, rett ved hytta som vi elsker å være på... Vil du gifte deg med meg!!!" Han forsatte bare å prate og glemte helt at jenta skulle få lov til å svare, hehe.. Jenta glemte jo helt at hun måtte tisse, og satt med tårer i øynene. Hun svarte selvfølgelig "Ja!", og de dro inn på hytta.

Foreldrene til gutten var de første som fikk høre nyheten, og de tente lys for dem ute, og tok bilder og skålte i barnechampagne (siden jenta ikke kunne drikke)! De tok med seg champagneglassene og satt seg i boblebadet og satt og tittet forelska på hverandre. En helt fantastisk opplevelse!!!

Ett år og 2 uker etter sto drømmebryllupet:-)

3 kommentarer:

Line sa...

åååå =)
Koselig!

Anonym sa...

Så koselig <3 pluss til mannen som tok bilde rett før!! :D det er hyggelig!

Kathleen

Anonym sa...

Så søtt<3