mandag 18. mai 2009

17. mai

Endelig var 17.mai her og hvilket vær vi fikk!!! Det var ikke en sky på himmelen da vi sto opp i halv 7 tida, det var bare litt skyer da barnetoget i byen gikk.
Her er småtten + mannen med og går sammen med klassen min. Siden ikke det ble noe tog i barnehagen, så fikk lillegutt være med her isteden. Han syns det var gøy helt til det gjensto ca 200 meter... Men da var de borte og tittet litt på Politibilen som stoppet trafikken (det var forresten en Passat, så det var også "BILA MAMMA":) og tittet på korpset.

Mens mamma passet på at alle barna fant foreldrene sine, gikk lillegutt tur med vogna si og løp og lekte litt rundt i skolegården.Her har vi kommet ned til farmor & farfar, og der fikk lillegutt selvfølgelig ennå en 17mai trompet:) Farfar hadde handlet helt selv. Ikke så lett å få noe lyd i denne greia og det var IKKE moro å ha den rundt halsen!
Her er småtten sammen med en kamerat som er akkurat 1 år eldre. De matet hverandre med rosiner og Kindersjokolade :-)
Mens vi så på toget i byen fant småtten seg en liten hund. Han tok båndet og gikk seg en tur med hunden. Dette holdt han på med lenge, så det var virkelig stas. (er hunden til et vennepar av oss altså:) Andre folk som så han stoppet opp og tok bilder og smilte og lo, hehe...
Her ser pappa & lillegutt på toget, de store trommene var facinerende!

Småtten måtte jo ha bunadshatt:-)

Så avslutter vi 17.mai med en av de flotte bukettene vi fikk på lørdag. Konklusjonen er at dette var en strålende dag, men med litt lite søvn, så ble lillemann NOE slitsom utover ettermiddagen... Gleder meg til neste år, da skjønner han kanskje litt mer av hva som foregår?!?!


Ingen kommentarer: