lørdag 30. januar 2010

Tur på fjellet

I helga har vi satt snuten mot Hafjell igjen, NOE kaldt er det, men fantastisk vakkert som alltid!
I formiddag dro vi ned i bunnen av bakken og prøvde oss i barnedelen.
Det var flott der nede og småtten sto på slalåm & koste seg masse:-)
Det var supermoro med sånn eget barnebånd syns småtten. Foran han står datter'n til sjefen til mannen, som vi møtte nede i barneanlegget. Hun er 2 år eldre, så da var det veldig moro å gjøre det samme:-) Derfor ble det mye lettere å stå alene på båndet, for det gjorde jo hun:-)
Det går alltid så fort med bare en helg på fjellet, og imorgen vender vi nesen hjemover... Vi skal bare en liten tur i bakken med småtten først, må jo utnytte de mulighetene vi har:-)

Ellers er det jo en bra Østfoldhelg nå, først TEAM ÅGE som gikk videre til finalen i korslaget, og idag er det Melodi Grand Prix i Særp:-) Heia Østfold:-)
Ha en strålende lørdagskveld!!! (Jeg håper forresten Bjørn Johan Muri & Venke Knudson går videre i Grand Prix:-)

5 kommentarer:

Lyst på livet sa...

Så deilig med fjelltur :-)
Min eldste startet i sele når han var 2,5 år han også. Nå er det 360 og railing (jeg er odling og kan ikke alle uttrykkene engang :-)) for alle penga. Er bare glad jeg ikke ser han når han driver på. Ekstremsport er hans greie....sukk...

Klem

Trine Lise sa...

Så morro med helg på fjellet :) Vi har bare slappet av hjemme :)

Tøff du er som står slalom, jeg tør ikke. SÅ her er det mannen som må ta med seg Prinsen når han blir gammel nok :)

Anonym sa...

Oi, sånn barnebånd har jeg aldri sett før. det er jo kjempe smart! :) Ser så deilig ut på hafjell, vi skal på tur til fjellet snart vi også! Da blir det pulk! (hvis jeg får lånt av noen :P )

I dag er det trekning av konkurransen din! :D Håper lykken er med meg!

Klem til deg! Kathleen

Trine Lise sa...

ward hos meg til deg :)

ELIN sa...

Så det er sånn de selene skal sitte he he, godt du legger ut bilder, bare synd jeg så det litt for sent :) Vi prøvde nemlig disse på storegull i Trysil i helgen, men fikk det ikke helt til, så vi testet med å holde i staven isteden.Klemmer fra Elin