søndag 17. januar 2010

Reiselivsmessa 2010


Vi dro innover mot Lillestrøm i "møkkavær" og håpet å kunne drømme oss litt bort i reiser og varme...Infrastrukturen rundt Norges varemesse en helt hårreisende. Vi kom litt etter 10 (det åpnet 10) og det var stillestående kø fra Rælingentunellen. Etter ca 45 minutter kom vi inn på parkeringsplassen...
Da vi endelig hadde fått parkert kom vi inn til denne køen...
Heldigvis er vi medlem i Restplass.no og fikk tilsendt gratisbilletter på mail. Da gikk vi forbi hele køen og slapp å stå enda 45 minutter å vente på å komme inn. Syns de burde gjøre noe med dette, men det blir sikkert det samme neste år...
Vi kom oss nå inn i messehallene og her var det litt av hvert å se på.


Vi var på cruise 2 ganger i 2007 - 2008 og vi simpelthen elsket den måten å reise på. Det var nesten pining å  gå der inne blandt fantastiske cruisetilbud og ikke ha mulighet til å bestille... Det er nok ikke noe for en 3 åring å reise på cruise, men bare vent om noen år - da kommer vi sterkere tilbake:-)

Thon hotels hadde store isblokker med navn på og de smeltet litt og litt utover dagen:-)

Vi syns det var en helt grei messe, men vi savnet de store fancy utstillingene. Det har vært bedre før ble vi enige om. I tillegg skal vi jo til Dubai i februar, men Dubai hadde rett & slett kuttet ut å ha en stand der i år... Typisk det vel... Heller ikke England hadde noen stand, og dit skal vi i mai, så da ble det heller å drømme seg bort i andre reisemål vi skal til en gang i fremtiden;-)

2 kommentarer:

Trine Lise sa...

Åh, det var mye og lang kø :( Kjipt å stå lenge i kø, godt dere fikk gå rett forbi da ;)

Morro å drømme seg litt bort da ;)

Linda S sa...

Takk for velkomstkommentar i bloggen min :) Det kjem nok mange bilder etterkvart. Turen gjekk så fort, og dagane var fyllte med opplevelser... fotoapparatet fekk ikkje mykje fri akkurat :)