onsdag 20. januar 2010

Gymlek


Idag begynte småtten vår på gymlek, sammen med 19 andre håpefulle på samme alder:-)
Det startet ikke så bra, for vår lille "solstråle" er virkelig trass om dagen og skal helst ingenting!
Uansett hva jeg spør om eller kommanderer ham til, så får jeg svaret "bill ikke".
Jeg får som regel ikke spurt ferdig spørsmålet engang, før det kommer et litt småsurt "bill ikke" fra den lille poden. Sikkert andre som har det samme med 2-3 åringer??!! (I hope...)
Men uansett, etter litt trass i hjørnet for seg selv, med nesa ned i en tjukkas, så livnet han nå opp etterhvert. Han nektet plent å følge instuktøren, men gjorde heldigvis litt innimellom. Her hang han i ringene og var superstolt:-)


Etter en stund med moro, var geipen tilbake og han valgte å se slutten av timen herfra. Tror nok han hadde litt lyst til å være med allikevel, men sta som han er, så ble han stående her og se litt lengselsfullt bort på de andre... Vi får håpe at det blir bedre neste onsdag (krysser alle fingrer og tær...)!

Etter endt gymlek var det en tur innom butikken, for Ica Maxi hadde 40 % på alle Findusprodukter, og da ble det litt fisk i fryseren igjen. Midt inni butikken skulle småtten plutselig ha en kjærlighet, men der var ho mor streng, og det ble hyl & skrik. Det gav seg heldigvis etterhvert, men på vei ut av butikken skulle han ha en av yoghurtene vi hadde kjøpt, og da han ikke fikk den på stedet, kastet han seg i bakken og skrek og rullet fram & tilbake. (Bare sånn at jakka ble SKIKKELIG bløt & skitten liksom) Folk som gikk forbi bare smilte og lo, og jeg håpet i mitt stille sinn at de også hadde har barn som en eller annen gang hadde vært i trassalderen:-)
Bare 2 dager igjen til helg folkens - JOHO:-)
Ha en strålende onsdagskveld!

6 kommentarer:

Monja Therese sa...

TRASS...fy flate jeg holder på å gå ut av mitt gode skinn om dagen....så du er IKKE alene, er fler om å dele plass i den trassbåten...hehe. Jeg er tålmodig,men merker nå at den begynner å ta slutt....tror jeg er i ferd med å bli litt trass selv...hehe

Gøy med gymlek for den lille poden da, så lenge han kan gjøre det han vil, og det går i hans tempo,hehe..
fortsatt fin kveld..klemmer fra Monja

Lynetmor sa...

Hei, ja, trass kjenner vi til he, he. Vil ikke, vil ikke, blir det sagt mye her. Eller gjøre sjøl! Men, men, tell til ti og tenk at det går over he, he. Ha en fin kveld.

ELIN sa...

He he, de fleste med små barn har vel opplevd dette ja :) Vi går på bevegelseslek med storegull, og ser mye rart der, og det går nok litt opp og ned for de fleste, men gode er de da. Storegull er et lite englebarn, veldig lett å ha med å gjøre, og veldig positiv, men jeg merker allerede at lillegull er en helt annen type, så gleder meg fremover til den utfordringen. NB! Masse fine sommmerklær du hadde bestilt i forrige innlegg. Blir sikkert superdeilig med tur. Ha en fin dag. Klemmer fra Elin

Mona sa...

Trass ja...lille frøkna og...he he..hennes mest brukte setning er - Jeg vil ikke.og Neeeeeiii:)he he..Idas Dans er skrevet av moren til Ida:)Bøkene er kjempe bra:)en siste boka du leser nå er jo fantastisk:)he he...

ha en god torsdag i morra..
Klem:)

Trine Lise sa...

åh, så morro det så ut. Ja, trasser ikke alle litt i den alderen? Jeg har hørt at det gir seg, me av erfaring så vet jeg at det ikke gjør det:) De blir bare trassene på andre ting :)

June sa...

Hehe, så vittig! :)
Ser det for meg! Min lille viser også fram sinnet sitt innimellom. Trassen er vel ikke til å unngå:)
Kjipt med sykdom i tillegg. Håper han snart blir frisk. Leah var heldigvis bedre idag, så satser på barnehage imorgen!

Ha en fortsatt fin kveld

-June