onsdag 13. januar 2010

En plass i solen - Liza Marklund

I natt leste jeg ut denne flotte boken:-)

Jeg klarte simpelthen ikke å legge den fra meg og leste den ut på 4 kvelder.
Det er selvfølgelig en faktor at den er skrevet rundt Marbella i Spania, der vi har leilighet, og derfor kjenner jeg meg igjen og kan relatere meg til de fleste av stedene hun nevner.
Utenom det er det en flott bok, Liza Marklund skriver fantastisk godt og føyer seg inn i rekken av fantastiske svenske krimforfattere! Selvfølgelig begynte jeg på bok nr 8 i serien om Annika Bengtzon, så jeg begynte i feil ende kan dere si:-)
Noen som har lest bøkene før denne??

Selve historien utspiller seg på Costa Del Sol, og handler om hvitevasking av penger, narkotika, underslag og selvfølgelig drap. Det skal også nevnes at det er litt kjærlighet innvolvert også, og det er jo alltid en populær faktor - iallefall for oss jenter:-)
Terningkast 5 på denne!
Les og kos dere!!!

4 kommentarer:

Lynetmor sa...

Hei, har ikke lest noen av bøkene hennes, men har tenkt å gjøre det. Ha en fin kveld :-)

Hanne sa...

Har lest de bøkene av henne som handler om den svenske kvinnen som blir mishandlet av sin muslimske mann, og som var den første som fikk oppholdstillatelse i USA fordi han hadde prøvd å drepene henne, deres felles datter og hennes nye mann og sønn flere ganger. Sterk og oppsiktsvekkende historie! På flukt tror jeg den første boken heter, anbefales!!

Størstepia sa...

Takk for tips, den skal jeg jammen i meg lese:-)

Gro Marit sa...

Har lest flere av bøkene hennes, og har begynt på den der også! Men har en pause om dagen pga tidsmangel rett og slett, ellers er det ikke enkelt å legge de bøkene fra seg!!

De bøkene Hanne nevner har jeg lest, og er å anbefale.. Sinnsykt spennende, jeg klarte IKKE å legge de fra meg..