onsdag 3. mars 2010

Avslutning Dubai


Fredag kveld dro vi på en liten søt fiskerestaurant med denne utsikten. Helt fantastisk!!!
Nydelig mat og flott atmosfære! Mannen en flink å finne fine restauranter med god utsikt - DET skal han ha (om ikke annet, hehe:-) (Den het Pierchic)
Restauranten lå ytterst på en brygge, se så vakkert;
Lørdag var vår siste dag i Dubai, og siden det var litt overskyet, så skulle det bli den store shoppingdagen. Mannen satt av meg på "Mall of the Emirates" og stakk selv inn på dette:
Dette ligger i kjøpesenteret, og er en innendørs skibakke. Jeg hadde ikke tid til å stå på ski, men mannen var veldig fornøyd med -1 grad og ski på bena. Jeg tuslet rundt i et superstort shoppingsenter og ble nesten lammet av alle butikkene der (må være derfor jeg ikke kjøpte noe... Hadde forresten begrenset med tid der også, da vi skulle videre til et annet shoppingsenter etterpå...)
Men skibakken var i følge mannen godkjent, og han koste seg i et par timer der inne:-)
Videre på Dubai Mall.
Vi gjorde et nytt forsøk, etter evakueringen 2 dager tidligere...
Her står vi ved den "lille" innendørs skøytebanen de har der, var nesten litt kaldt der syns nå jeg, hehe..
Mens jeg hastet rundt for å nå noen butikker før vi skulle spise middag, koste mannen seg i akvariet.
Jeg må si jeg er M E G E T glad for at vi ble evakuerte 2 dager tidligere, for vi kunne jo risikert at denne krabaten hadde kommet svømmende inn mens vi sto på Zara...
(For de som ikke fikk det med seg, så fosset det vann ut av akvariet på torsdag, da et av festene ikke holdt. Alle - innkludert oss - ble evakuerte)
Mannen skuffet heller ikke denne kvelden med restaurantvalget, og da var det en italiensk fiskerestaurant ved verdens høyeste bygning (Burj Kalifa) hvor middagen ble konsumert.
Flott fonteneshow i den lille innsjøen ved Dubai Mall/Burj Kalifa, og med påfølgende høljeregn og lyn & torden, ble kvelden veldig fin!
Både mannen og jeg satt og knipset VILT da lynet føk titt & ofte over himmelen mens vi spiste.
Det første her tok mannen, og det nederste tok jeg. Vi syns begge at vårt eget bilde var best, hehe. Fikk forresten tillatelse til å legge det ut på bloggen min:-) Han mente nemlig at han kunne selge dette bildet dyrt:-)
Med dette sinnssyke regnet (det regnet katter & hunder) flommet det vann i alle retninger, og i Dubai regner det nesten aldri. Drenering er de ikke gode på i Dubai, og resultatet er vann O V E R A L T!
Vi ruslet inn på Dubai Mall etter endt middag, og dette er synet som møtte oss:
Kjøpesenteret var rett og slett ikke tett. Det rant inn gjennom dører og ned fra taket. Stakkar disse ryddemanskapene som akkurat var ferdig å rydde opp etter at akvariet gikk lekk - "på'n igjen" :-)
Enden på visa var at vi I G J E N ble evakuert og ittno mer shopping på størstepia :(
Men, men, jeg sparte jo litt penger på disse vannlekkasjene:-)
(Om man absolutt skal se etter noe positivt i at shoppingen ble avbrutt, hehe)
Flyet hjem gikk kl. 03.25 Dubaitid (00:25 Norsk tid), men det ble utsatt til 04:30... DA var jeg ganske trøtt kan dere si. Turkish var helt greit å reise med, men begge flyene våre var forsinket...
Mellomlandet i Istanbul, og uten noe særlig søvn, så var jeg ganske så ødelagt da vi satt og prøvde å få tiden til å gå fram til neste flyvning...
Starbucks'myke stoler ble redningen, og sovnet sånn halvveis over mannen og stolen, hihi...
Likte forresten dette doskiltet på doen der. Makes no sence syns nå jeg, tihi:-)
Hjemme etter 5 lange og opplevelsesrike dager, Dubai anbefales på det sterkeste. Men jeg anbefaler å reise mer enn 5 dager, for det blir mye stress... Skulle hatt noen dager til på stranda merker jeg. (og litt mer tid på Dubai Mall, hehe:-)
Ha en strålende onsdagskveld folkens:-)

5 kommentarer:

Lynetmor sa...

Hei, det virker som om dere har hatt en kjempe fin tur :-) Og ut i fra bildene får jeg kjempe lyst til å reise dit :-)

ELIN sa...

Oj, oj, her var det mye action :) Dere har visst opplevd litt av hvert. Lynbildene var flotte begge to. Jeg har fortsatt lyst til å reise dit he he. Håper dere er vel hjemme igjen. Klemmer fra Elin

Vivian sa...

Hei.
Takk for hyggelig kommentar:)
Velkommen hjem.
Ser ut som dere har hatt en kjempeflott tur. Nydelige bilder av lynet.....

Skulle gitt mye for en tur utenlands nå. Tenker dere har hatt fått energipåfyll!

Klem Vivian

Elisabeth sa...

Hei.
Ser virkelig ut som dere har hatt en flott ferie. Fikke også lyst til å reise nå. ;-) Veldig spesielt med innendørs skibakke. Og kjempestilige lynbilder. Tror jeg likte ditt best hvis jeg kan si noe. :-)

Ønsker dere en fin kveld.

Kathleen sa...

Jeg er så grønn av misunnelse at jeg nesten ikke klarer å legge igjen en kommentar etter at jeg har vært innom deg! Neida :p har bare hatt mye å gjøre med syk gutt hjemme.

Dumt å spørre meg om dere har kost dere? ;)

God helg!