tirsdag 9. mars 2010

Thomas er favoritten

Idag hadde småtten lyst å tegne litt, og jeg har alltids noen fargeleggingsoppgaver på lur. Han får velge selv, og da er det som regel Thomas som vinner - inget unntak idag:-)
Disse fargeleggingsoppgavene fant jeg inne på Thomasandfriends.com.
(Skrev de ut og kopierte opp en haug:-)
"Mamma, se dei ei pøøsy" (Percy, hehe)
Ellers er han veldig opptatt av pc'n om dagen. Han ser at vi bruker våre pc'er mye, og vil gjerne også være med på leken. Vi har funnet denne siden hvor man kan se videoer fra den siste Thomas filmen. Han vil gjerne se på de hele tiden, hehe. I tillegg kan man se på andre snutter der inne, finne oppgaver og se på alle togene og andre som bor på øya Sodor. Gå inn & ta en titt da vel:-)!!!
Ha en strålende tirsdagskveld - joho - idag er det FRUENE igjen:-)

5 kommentarer:

ingrid sa...

Så herlig han er ☻ Kos deg med fruene...sitter og venter iherdig jeg også nå...☻

Stine sa...

Hihi... Min lille kar her prøvde å lære mormor hvordan man finner Thomas på pc'n her idag... Trykk på Sodor mormor! Trykk på Sodor! Sodor Mormor!! (en smule oppgitt over mormor som ikke er helt pc dreven!) fantastisk mye fint å finne på nettet! Ses på Torsdag da! Karen her og jeg gleder oss masse!!

Mona Christin sa...

Hei.

Thomas var poppis her da jentene var mindre. Men for min del liker jeg å se det fortsatt. Synes barnetv er koselig å se på hvis det går noe ordentlig da.

Nå er det straks Fruer. Måtte lagre det på dekoder'n for jeg måtte plutselig jobbe til 22 gitt.

Ha en fin onsdag.

Klem fra Mona C♥

ELIN sa...

Flink, liten gutt dere har. Har begynt litt med pc spill her, og det er stas for storegull :) Ha en fortsatt fin dag. Klemmer fra Elin

Linda S sa...

Så koselig :)
Eg har lagra mange liknande tegninger fra nettet til pc'en. Det er jo kanskje ikkje nødvendig, men veldig greit når ungane har lyst til å tegne noko med favorittfigurane sine på. Så slepp eg å leite dei opp på nettet :)