onsdag 31. mars 2010

En dag i bakken - endelig...

Tirsdag startet jo dagen ganske bra her på Hafjell, så mannen kastet seg ut på en langrennstur tidlig og var tilbake til frokost. Etter frokosten bar det ut i bakken, og solen som hadde tittet frem på morgenen var dessverre borte:( Men været var mye bedre enn de andre dagene, så vi koste oss i bakken; småtten, mannen, meg og lillebror. Endelig ville småtten stå sammen med pappa og holde staven, og det gikk superbra:-)
(Mannen var mørbanket i lårene etter bare en tur da, tihi:-) 
Lillebror står på snowboard og småtten tittet litt rart på brettet hans i starten:-)
Vi skulle jo strengt tatt stå på SKI:-)
Da vi skulle ta den siste heisen opp til Gaiastova, så ville småtten stå alene i heisen... Jeg lurte på om mannen var G A L som satt ham på alene der, og trodde aldri det skulle gå (evig pessimist som jeg er:-)...
Men sjekk så flink han er da!!! Han sto og holdt seg fast for livet hele veien opp, og klarte det!!! *Stolt mor*!!!
Han ville ikke slippe skåla så lett på toppen da, så da fant vi ut at det var enklest at jeg ble igjen på toppen og hjalp ham av når han kom opp. Problemet var da at ikke jeg sto foran ham i heisen så han hadde noe å fokusere på, og da tittet han i alle retninger og skia gikk i kryss... Dette skjedde 2 ganger og da ville han ikke ta heisen mer alene... Men vi prøver igjen en annen dag, nå har vi ihvertfall sett at han klarer det:-)!!!
Hadde et vennepar på besøk igår kveld og drakk vin fra Sør Afrika. Vi var nemlig sammen med dem i Sør Afrika for 4 år siden, og da kjøpte vi med oss noen vin hjem fra de vingårdene vi var på. De var ganske dyre, så vi har liksom ikke "turt" å drikke dem... Men igår spratt vi dem og de smakte nydelig;-)
Ha en strålende onsdag alle sammen, her snør det "katter & hunder"...

9 kommentarer:

Lynetmor sa...

Hei, innom for å ønske deg en fin dag :-) Her regner det, men vi drar på hytta etterpå og der regner jeg med at det snør.

Stine sa...

Så flink han er!!! Hihi, de små er rare... er det noe de vil... da får de det nok som oftest til... men er det noe de ikke vil... nei da går det den veien da også!! :)
Her står sønnen min med kameraet å prøver å ta bilde av Elias på tv'n... hihi, snart en like god fotograf som han karen din! om han ikke spiser opp kameraet først da! Her holder vi oss litt i ro idag.. litt overskyet ute og en liten sønn som har bronkitt og halsbetennelse stakkar... så passer fint en en rolig dag hjemme!
Nyt påska videre!

June sa...

Heia!
Ser ut som dere koser dere veldig, til tross for litt skiftende vær...
:)
Veldig deilig med innekos og spill også da i påska!
Håper dere får en fin ferie videre også, og at været kanskje bedrer seg litt!:)
Stor (syden)klem fra meg,hehe!

Line! sa...

Så flink skifamilie ;)
Ser deilig å tilbringe litt tid på fjellet i frisk deilig luft.
Kos dere videre =)

MYNTEBO sa...

Oi, fikk (gode) frysninger da jeg så bilde av gutten din alene i skiheisen -nesten litt stolt av han kjenner jeg!! Hehe! Så utrolig flink! Man må prøve og feile, slik er det bare. Håper han snart tør prøve igjen.

Rødvin og spill høres koselig ut!

Klem

FruLisa sa...

Godt dere fikk en fin dag i bakken i går, det ble jo heftig snøvær på ettermiddagen/kvelden da... Jeg som trodde vi var ferdig med den slags. I dag har det vel heller ikke vært særlig utevær. Vi ser ikke Hafjell en gang i dag..:-(

Ha en fin ferie videre - håper dere koser dere på tross av dårlig vær.

Klem "over there"

FruLisa sa...

Godt dere fikk en fin dag i bakken i går, det ble jo heftig snøvær på ettermiddagen/kvelden da... Jeg som trodde vi var ferdig med den slags. I dag har det vel heller ikke vært særlig utevær. Vi ser ikke Hafjell en gang i dag..:-(

Ha en fin ferie videre - håper dere koser dere på tross av dårlig vær.

Klem "over there"

Mona Christin sa...

Så fine bilder fra bakken. Kan tenke meg dere har kost dere. Ha en fortsatt fin uke med påskekos.

Nå venter 5 fridager på rad. Mmm...

Klem

Linda S sa...

Flinke gutten :)
Høyres eksotisk ut med afrikansk vin... det minner meg på at vi har vin fra Kypros ståande (den er 8 år gammel), men sidan vi ikkje er så glade i vin så blir den nok ståande ei stund til *hehe*