søndag 1. november 2009

Den første novemberdagen

Idag ruslet vi søndagstur til et gammelt fort litt unna oss. Følte oss litt kriminelle, for vi måtte klatre inn gjennom et hull i gjerdet:-)
Fint var det iallefall der og småtten fikk løpt rundt og slitt seg litt ut.

Det var ikke så farlig med den store kanonen, det morsomste var egentlig alt vannet som lå der:-)
Mamma og småtten leker og koser seg: (Akkurat hva vet jeg nå ikke da men, tihi:-)
Da vi kom hjem bakte vi kake til onkel (broren til mannen), som har bursdag fredag, men skulle feires idag. Siden vi ikke hadde noe bursdagskort til ham, så ble dette det hjemmelagde bursdagkortet hans i år. Han sa det var det fineste han hadde fått;-) Og det beste:-)
Ellers malte vi litt, og det var meget populært hos en liten tass. Dette tenkte jeg kunne bli julegaver til diverse familiemedlemmer, så om noen av dere leser dette, må dere bli M E G E T overrasket på julaften når dere pakker opp :-)

Nå tenkte jeg å hoppe i køya snart, for jeg "stjal" nemlig denne boka av svigerfar ista, med løfte om å ha lest den ferdig innen 2 uker. Det skal jeg nok klare! GLEDER MEG!
Ha en strålende søndagskveld allihopa:-)
PS: HUSK konkurransen min da folkens :-)

7 kommentarer:

ELIN sa...

Deilig med søndagstur da, selvom været kanskje ikke var det beste. Flott kake, og flott malerier :) Kos deg med bok i kveld. Ha en flott uke. Klemmer fra Elin

Størstepia sa...

Takk:-)
Jeg koste meg med bok på senga vettu:-)

Anonym sa...

Kos deg med boka, vennen! Jeg har 100 sider igjen av den nå... Spennende! Gleder oss til å se dere til helgen. Klem L :)

Kathleen sa...

Fr en koselig dag!! :D Det er så deilig å ta seg en tur ut på søndager, noe helt spesielt med det! Nå er det mandag og ny uke, kos dere :)

Størstepia sa...

Linn: Å, var boka bra fram til det el?? regner med det;-) Gleder oss vi også:-)

Kathleen: Takk i like måte, ny uke, nye muligheter:-) Ha en flott uke du også!

Milla sa...

Så koselig med søndagstur. Jeg savner det litt.. vi blir litt låst her hjemme, siden minste snupp bare sover i sengen sin (på dagtid også), så med to lurer på dagen så er det ikke lange turen man rekker imellom. Men men, snart er det vel bare en lur på dagtid tenker jeg:)

Nå fikk jeg veldig lyst på kake.. mmmm. men ikke noe sukker før til helgen:)

er boken spennende?

ha en fin kveld,

Størstepia sa...

Boken begynte veldig bra, om ikke litt ekkelt, men tror det er en slager:-)

Skjønner det med lurene til snuppa, hadde det sånn en stund vi også. Han gadd ikke sove ute noe sted, for når det skjedde noe var han altfor nyskjerrig til å sove. Også ble han bare sutrete og grinete på kvelden. Men etterhvert så har dere 2 snupper å dra på flott søndagstur med, og da blir det dobbelt så moro:-)
Ha en flott uke!