mandag 2. november 2009

Puhh...

Idag har det vært et maraton - både på jobben og hjemme... For når man har vært borte 3 dager fra jobb, så HOPER det seg gjerne opp med ting du helst skulle gjort forrige uke... Men, men. Ungene var glade for å se meg igjen etter at jeg var syk forrige uke, og det er jo koselig. Jeg har satt ned et klemmeforbud i klassen nå i disse svineinfluensatider, så de ble SÅÅÅ skuffa da de ikke fikk klemme meg. Men jeg står helst over SI, så får de heller klemme meg når det værste er over (eller jeg har tatt vaksina, hihi).

I helga hadde vi ETT stort mål, og det var å få tatt julekortbilde av småtten og sendt det til fremkalling. Den jobben viste seg å være vanskeligere enn vi trodde. Småtten ville IKKE bli tatt bilde av når vi ville det, så det ble mange rare/ubrukelige bilder kan dere si:-) Siden jeg er så snill som jeg er, så skal jeg vise dere hvordan julekortbilder IKKE skal se ut, og her kommer et knippe:

Her har vi først mamma & småtten som gjør seg klar til å ta julekortbilde på fredag kveld. Kvelden viste seg å være en dårlig tid å ta sånne bilder. Da ville han helst tulle / grine når vi prøvde å få ham til å smile... (Her kan dere da lære av mine feil, hihi)


Her er også et klassisk eksempel på at leppa peker feil vei.

Her smilte iallefall småtten, men nedi håret på pappa blir det ingen suksess her heller:-)


Vi prøvde igjen på søndag morgen, men da skulle han iallefall ikke ha på den hersens røde lua;-)


Etter et kvarter med synging og kiling for å få småtten til å le måtte vi gi opp... Men vi fikk ETT bra på fredag, og da nøyet vi oss med det kan dere si. Sendte det inn til Japan Foto igår, og er meget fornøyd med meg selv som klarte å ordne dette den første dagen i november:-)
(Kostet 4kr pr kort og da er det med konvolutt. Må bestilles i pakker på 10, men man får det allikevel billigere enn de fleste andre.)

Forrige uke fikk jeg også laget kalender med småtten til familien, og siden det var før november fikk jeg 30 % avslag. *SMILE* Så noen av julegavene er nå i BOX, joho!!!

Da jeg kom hjem idag sendte jeg småtten og mannen på Badeland og det eneste jeg gjorde mens de var borte var å RYDDE, RYDDE og RYDDE enda mer. Blir gæærn jeg... Syns jeg rydder, vasker klær, henger opp klær, legger sammen klær, tar ut av oppvaskmaskinen, vasker opp, lager mat og vasker hele tiden. Også føler jeg at jeg aldri blir ferdig. Noen fler som har det sånn?!?!?!

Da jeg endelig fikk småtten i seng etter bading, så var det klart for retting fra forrige uke. Fredag er den store prøvedagen i klassen min, da er det diktat og ukesum (ukesprøve - der vi sjekker om de har fått med seg det vi lærte den uka). Siden jeg var borte lå de i en STOR haug og ventet på meg. Joho. Neida. Er litt ok å se hvem som henger med og hvem som må lese bedre.

Denne uken var det ingen som hadde feil på diktaten, JIPPI. Da blir en lettere stressa lærer meget glad:-)Nå sitter jeg med en kopp the foran pc'n og siden "mamma" dumpet ned i postkassen idag, skal jeg legge meg på senga og kose meg med dette. Mannen er & hjelper en kamerat, så det er deilig og fredelig her:-)


Håper ikke jeg søt altfor mye, men måtte bare få det ut;-)

Ha en strålende uke alle sammen!


PS: det første budet på drømmehuset ble forkastet, så vi får sitte litt på gjerdet og se om det er noen andre som vil bli med på budrunde... I'll keep you updated :-)

4 kommentarer:

Gro Marit sa...

Åh, så mye du har fått gjort :) Jeg synes ikke jeg får gjort noe som helst hehe.. Har ikke fått kjøpt en eneste julegave engang! Måtte le av disse julekortbildene altså! Har et håp om å få til sånne jeg også, men veldig vanskelig av ei på 2 mnd hvertfall! hehe

Størstepia sa...

Takk:-) Det blir litt lettere neste år, ikke så lett i år vil jeg tro:-)

Linda S sa...

Så flink du er! Og herlige bilder av ein tøysete gutt (har ein del sånne bilder sjølv).
Eg begynte å finne bilder til ein fotokalender for å rekke eit sånt tilbud, men rakk det ikkje. Men kanskje eg får gjort det snart- for mamma sa i dag at ho og bestemor ville ha ein sånn kalender som dei pleier å få ;)
For to år sidan fekk dei ikkje kalender, og det klaga dei på *hehe* Så dei fekk ein til bursdagane sine i mars istedet.

Julekortbilde må vi også ta. Men kan vente nokre få veker til.. og kanskje kjem det snø sånn at eg kan ta bilder ute ;)

Det med at husarbeidting hoper seg opp, kjenner eg godt til ;)

Størstepia sa...

Slike kalendere er øverst på ønskelista til besteforeldrene hvert år:-) Og de er jo kjempefine da!
Julekort med snø er jo det beste, men her nede i Østfold snør det skjelden før jul... Håper dere får noen snødekte julekort:-)
Godt flere har husarbeid som hoper seg opp:-)