søndag 28. juni 2009

Oreo-sjokolade-shake og stranda selvfølgelig:-)

Igår dro vi på stranda i Marbella. Var nesten nødt til å ta bilde av denne da vi kjørte inn i byen:-)
Stranda var fin den, men det var store stener og store bølger, så det gjorde virkelig VONDT å bade! Lillemann nektet plent å nærme seg vannet i starten, men det løsnet litt etterhvert heldigvis.
Se, pappa bade!
Dusjen der man spyler av seg sanda var jo litt morsom da;-) (Elefanten:)


Ruslet oss en tur opp i gamlebyen, men etter at minsten NEKTET å sove formiddagsluren sin på stranda, var han så usannsynlig sutrete at vi bare satt ham i bilen og kjørte hjemover. Gjett hvem som sovnet før vi nesten hadde startet bilen???
På kvelden lagde jeg Oreo sjokolade shake. Det er MMMMMM...
Man lager bare vanlig sjokolademilkshake (sjokoladeis, vaniljeis, melk, oboy/sjokoladesaus) og slenger det i blender'n. På slutten dytter man oppi noen Oreo kjeks. Knus noen kjeks og ha de oppi etter man er ferdig å blende - da har man noen gode biter i bånn som man kan spise med skje;-)


Da minsten ENDELIG hadde sovnet (er jo ikke noe gøy å legge seg her nede, det er varmt og lyst lenge og senga er jo ikke hans... Så derfor har han fått for seg at han IKKE skal ligge i den senga, og klatrer ut omtrent før vi får gått ut av rommet. Etter 10 ganger å legge ham på plass igjen, så ble det endelig stilt!!!) så koste jeg & mannen oss med ost, kjeks og rosevin. Nydelig!

Ingen kommentarer: