søndag 31. januar 2010

Nå har jeg lest ut...

...hele twilight sagaen...
Og jeg må innrømme at det er litt trist at jeg ikke har noen flere bøker å lese i denne serien:(
Har snakket med lillesøster, og vi er begge enige om at "Breaking Dawn" sluttet sånn at Stephenie Meyer  kan skrive en fortsettelse. Det håper jeg inderlig hun gjør, for dette var virkelig en avhengighetsdannende bokserie:-)
Jeg tror aldri jeg har fått SÅ dilla på en bokserie - jeg klarte ikke å legge den fra meg på kvelden og det eneste jeg tenkte på igjennom dagen var når jeg kunne hoppe i køya så jeg kunne lese videre:-)
Breaking Dawn avslutter denne sagaen på 4 bøker og Meyer skuffet virkelig ikke med den avsluttende boka. Jeg har ikke lyst å skrive hvordan den ender, for det er sikkert endel av dere som følger med på filmene. Men den ender godt og da er vel allting godt:-)
Må innrømme at jeg var litt skeptisk til om denne kjærlighetshistorien kom til å ende godt da jeg startet å lese den første boka, men mine bekymringer ble gjort til skamme, og godt er det:-)
Anbefaler denne sagaen til alle, særlig oss jenter da, hehe, kjærligheten står i fokus hele veien.
2. juli har den tredie filmen, nemlig Eclipse, premiere her i Norge. JEG GLEDER MEG!!!
Ha en strålende søndagskveld alle sammen.
Siden jeg nå sitter i bilen på vei fra Hafjell, så blir trekningen av konkurransen min utsatt til imorra...

lørdag 30. januar 2010

Tur på fjellet

I helga har vi satt snuten mot Hafjell igjen, NOE kaldt er det, men fantastisk vakkert som alltid!
I formiddag dro vi ned i bunnen av bakken og prøvde oss i barnedelen.
Det var flott der nede og småtten sto på slalåm & koste seg masse:-)
Det var supermoro med sånn eget barnebånd syns småtten. Foran han står datter'n til sjefen til mannen, som vi møtte nede i barneanlegget. Hun er 2 år eldre, så da var det veldig moro å gjøre det samme:-) Derfor ble det mye lettere å stå alene på båndet, for det gjorde jo hun:-)
Det går alltid så fort med bare en helg på fjellet, og imorgen vender vi nesen hjemover... Vi skal bare en liten tur i bakken med småtten først, må jo utnytte de mulighetene vi har:-)

Ellers er det jo en bra Østfoldhelg nå, først TEAM ÅGE som gikk videre til finalen i korslaget, og idag er det Melodi Grand Prix i Særp:-) Heia Østfold:-)
Ha en strålende lørdagskveld!!! (Jeg håper forresten Bjørn Johan Muri & Venke Knudson går videre i Grand Prix:-)

Mini UGGS

Hehe, bare se på de nye kule skoa småtten har fått seg:-)
Onkel Erik var på ferie i Australia i jula, og hadde med disse kule Uggs'ene hjem til småtten!
Gode og varme var de iallefall, men helt ubrukelige på glatt føre:-) (Det gikk rett på trynet for å si det pent:-)
Tusen takk til "jokkelelik" (Onkel Erik)

onsdag 27. januar 2010

Min dag


Idag var det utedag med klassen min, og aking sto på programmet. Selvfølgelig ble det også bål og pølser (hun her fryser nemlig alltid, og sørger for at det er bål på hver tur:-) og det smakte forteffelig med pølse i lompe ute i den litt triste snøen... Det var jo +2 grader og snøen så oppriktig lei seg ut og måtte gi tapt for varmegradene. Det "regnet" under alle de store trærne, og det var egentlig ganske trist å se på...
Jeg er fan av varmen jeg altså, og var ikke HELT fornøyd for et par dager siden, da det krøp under -10 igjen, men et par minusgrader og snø, det er virkelig moro for barna...

Ahh.. Nostalgi....
Noen fler som hadde et sånt akebrett??
En av gutta i klassen min kom drassende med dette idag, som mamma'n hans hadde hatt da hun var liten. Jeg hadde et prikk likt, og å se det, tok meg tilbake til barndommen og aking og lek & moro:-) Det var tider det, tihi:-)

Onsdager er det gymlek, og idag gikk det ganske så mye bedre enn sist. Det skulle vel kanskje ikke så mye til, for sist var han jo helt trass og ville ikke gjøre det grann, men idag startet han iallefall & gjøre som instruktøren sa - helt til han krasjet med en annen jente, og verden falt i grus. Etter sutring på mammas arm i ca 5 min, så ble han med igjen. Men han gjør KUN det han har lyst til, og i den rekkefølgen det passer ham.. De fleste andre barna gjør som "damen" sier, og følger både køen og stiller seg inntil veggen når det er gitt beskjed om det. Det gjør IKKE han min, men men, han lå iallefall ikke borti et hjørne som sist gang:-)

Idag var tante med, for mannen måtte jobbe litt lengre.

Her skulle de egentlig kaste ballen opp i lufta og sparke til foreldrene sine, men han min var mest opptatt av å bytte ball hele tiden... Han sto lenge med hodet oppi ballboksen:-)
(han har nemlig arvet noe av sin mor - det kalles konsentrasjonsproblemer - og det har fulgt meg hele livet. Det er jo ikke hans skyld da, hehe:-)

Her er forresten et lite utvalg av noen av baderemediene jeg kjøpte til småtten i Sverige på lørdag. Han bader jo hver dag, så dette går det unna på... Noen som har noen erfaringer med noen av disse??
Natusan'ene er jo greie, de har jeg brukt til ham før. Og den ACO shampoen var veldig søt utenpå, men den luktet rett og slett ingenting. Men den er jo parfymefri, så den er sikkert bra for huden hans:-) Men de andre har jeg ikke prøvd...

 Her stjal han kameraet ut av hendene på meg, og knipset over 30 bilder. Godt vi har undervannskamera:-)

Ha en strålende onsdag alle sammen!

tirsdag 26. januar 2010

Husk min konkurranse...


Husk min konkurranse også da dere:-)
Jeg var en tur innom denne flotte butikken:

da jeg var i Sverige på lørdag og plukket med meg et par ting til giveaway'en min:-)
Det blir en skikkelig kosepakke som den som vinner kan kose seg med og skjemme bort seg selv litt!!
Det er bare å legge igjen en kommentar
også er du med i trekningen. Du får ekstra lodd om du blir følger og om du er på 10 på topp kommentator, så får du også et ekrstra lodd:-)
Håper dere får en strålende tirsdagskveld alle sammen!!

PS: Trekning blir på søndag / mandag (31.1 / 1.2)

søndag 24. januar 2010

Helga vår i bilder




Denne helga har det skjedd noe fra morra til kveld, så den har bare FLYDD avgårde. Men sånn er det vel alltid om man har det gøy!?!?!:-)
Vi startet iallefall lørdag morgen med å kjøre til Sverige for å handle, og  jeg hadde ordnet det sånn at morfar kom for å møte oss der, som barnevakt i lekelandet:-) Det var helt TOPP synes småtten og han storkoste seg. Var også innom lekebutikken, hvor morfar kjøpte en badelake av "Kaptein Krutt" fra Elias filmen. Da morfar gav den til småtten så sa han "og hva sier vi da"???
-"Den er min", kom det så kjekt fra småtten:-)
Vi fikk iallefall brent noen kroner og hadde med oss X antall fulle bæreposer hjem. Nå har vi mat i fryseren leeenge:-)

På kvelden koste jeg og mannen oss med grønnsakssuppe, og det smakte nydelig!!

Idag var det på tide å prøve skiene litt igjen, så da gikk turen til slalåmbakken!!
Her sto han endel turer og var i kjempehumør:-)



Vi hadde avtalt å møte et vennepar der, med en pjokk som er akkurat 1 år eldre enn vår. De koste seg med aking, slalåm, løping, pølsespising og litt knall & fall:-) Hadde det utrolig moro!





Ikveld var jeg og møtte endel venninner, som feiret denne herlige jenta. Hun ble 31 idag, HURRA for deg snuppa:-) Det var fantastisk koselig, bare skravle, kose oss med dessert og kaffe og kakao og litt klaging over mennene våre! Fantastisk herlige jenter:-)

Håper alle har hatt en flott helg!
Ny uke = nye muligheter!!!

torsdag 21. januar 2010

Prinsen er 2 1/2 allerede...


...tenk hvor fort tiden flyr!!!
Idag er lille gullet mitt 2 1/2 år. Jeg skjønner ikke hvor tiden har blitt av...
Han har blitt så stor. Han skjønner det meste og klarer å gjøre seg forstått.
Trassen har tatt ham og han er en meget bestemt ung herremann.
Også er jeg så utrolig fantastisk kjempe glad i ham!!!
Det å bli mor må være den mest fantastiske følelsen i hele verden - å elske et annet lite vesen så høyt at man kan gå over ild & vann for dem.
Å hente ham inn i senga vår på natta, selvom jeg VET at jeg ikke får sove så godt da, men det er bare så deilig å ha ham inntil meg - kose med ham og nusse ham på det myke kinnet hans:-)
Tenk så heldig jeg er!!!

Her prøvde jeg å ta en serie med bilder av ham, men han gadd ikke smile. Dette er vel det 30te bildet eller noe, og endelig sa han "miiiiiiiiiiiiiil mamma" og så kom dette ansiktet, hehe:-) Lille røver'n min!

Ikveld ble det smoothie på hele gjengen og småtten drakk 3 glass. Nam!!!

Håper dere alle har hatt en flott uke, imorra er det fredag og helga er nær;-)

onsdag 20. januar 2010

Gymlek


Idag begynte småtten vår på gymlek, sammen med 19 andre håpefulle på samme alder:-)
Det startet ikke så bra, for vår lille "solstråle" er virkelig trass om dagen og skal helst ingenting!
Uansett hva jeg spør om eller kommanderer ham til, så får jeg svaret "bill ikke".
Jeg får som regel ikke spurt ferdig spørsmålet engang, før det kommer et litt småsurt "bill ikke" fra den lille poden. Sikkert andre som har det samme med 2-3 åringer??!! (I hope...)
Men uansett, etter litt trass i hjørnet for seg selv, med nesa ned i en tjukkas, så livnet han nå opp etterhvert. Han nektet plent å følge instuktøren, men gjorde heldigvis litt innimellom. Her hang han i ringene og var superstolt:-)


Etter en stund med moro, var geipen tilbake og han valgte å se slutten av timen herfra. Tror nok han hadde litt lyst til å være med allikevel, men sta som han er, så ble han stående her og se litt lengselsfullt bort på de andre... Vi får håpe at det blir bedre neste onsdag (krysser alle fingrer og tær...)!

Etter endt gymlek var det en tur innom butikken, for Ica Maxi hadde 40 % på alle Findusprodukter, og da ble det litt fisk i fryseren igjen. Midt inni butikken skulle småtten plutselig ha en kjærlighet, men der var ho mor streng, og det ble hyl & skrik. Det gav seg heldigvis etterhvert, men på vei ut av butikken skulle han ha en av yoghurtene vi hadde kjøpt, og da han ikke fikk den på stedet, kastet han seg i bakken og skrek og rullet fram & tilbake. (Bare sånn at jakka ble SKIKKELIG bløt & skitten liksom) Folk som gikk forbi bare smilte og lo, og jeg håpet i mitt stille sinn at de også hadde har barn som en eller annen gang hadde vært i trassalderen:-)
Bare 2 dager igjen til helg folkens - JOHO:-)
Ha en strålende onsdagskveld!

tirsdag 19. januar 2010

Klær, bokmerke og konkurranse



Igår kom pakken fra HM i posten og der var masse sommerklær jeg hadde ventet på. Jeg må jo ha NOE nytt når jeg reiser til Dubai mener jeg... Heheh.
Her er noe av det jeg fikk i pakken:



Det lurte seg inn et par t-skjorter til småtten også... Men Cookie Monster og Cars t-skjortene var jo bare SÅÅÅ kule;-) (Klarte ikke la være:-)


Jeg bestilte også dette badetøyet til mannen og meg, og tar det som en selvfølge at vi vil se akkurat slik ut på beach'n i Dubai:-)


Ellers var jeg veldig kreativ i Kunst & håndverktimen igår! Klasssen skulle nemlig male vinterstemning, og etter det skulle de lage bokmerker. De malte en liten papirbit slik de ville ha den og jeg laminerte etterpå. Jeg trengte jo strengt tatt et bokmerke selv, så jeg satte i gang med malingen:-) Skrev navnet på hovedpersonene i mine favorittbøker på den ene siden:

Syns jeg fikk et fint bokmerke, jeg:-)


Ellers må jeg minne dere på konkurransen min- gå inn H E R og meld deg på:-)
Ha en strålende tirsdagskveld - nå er det Horatio som bestemmer her i heimen!